K-Magazin

Profesyonel yüz okuyucular, Kyuhyun’un yüzünün para ve kadınlarla dolu olduğunu söylüyor, ancak başını belaya sokmak istemiyorsa bu yıl kariyerine odaklanmalı

JTBC’nin ‘Fantastic Record Shop’unun 12 Şubat bölümünde, şovun sunucularının yüzünü profesyonel bir kader ve yüz okuyucu panel tarafından okundu!

İlk olarak, fal okurları “Güçlü odaklanma ve kararlılığa sahip bir kişi. Çevresini okumakta çok iyi, ancak diğerleri ne düşündüğünü söyleyemiyor” dedikleri MC Yoon Jong Shin ile başladı. Ardından, trot şarkıcısı Jang Yoon Jung ile ilgili olarak okuyucular, “Eğer Joseon döneminde doğmuş olsaydınız, seçkin bir saray danışmanının eşi olarak doğmuş olurdunuz” dedi. Okuyuculardan biri de “Senin büyük hayranınım” diye ekledi ve kahkahalara neden oldu!

Super Junior üyesi Kyuhyun’un sırası geldi. Burada fal okuyanlardan biri, “Bana göre Super Junior üyeleri saygıdeğer figürler. Super Junior üyelerinin kaderlerini [müşteri olarak gelen hayranlar aracılığıyla] defalarca okudum” dedi.

Devam etti, “Grubunuzun falına çıkışınızdan yaklaşık 2 ay önce baktım. O zamanlar, bu çocukların kim olduğu, Super Junior’ın ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Ve [müşteriye] dedim ki, ‘Başlayacak çok olay var 7 Kasım’da. O günden sonra artık zorluk yok. ‘Ve sonra taraftarlar bana gelip Super Junior’ın 6 Kasım’da çıkış yaptığını söylediler. Sonra hayranlar arasında ünlü oldum. Ondan sonra Super Junior hayranları bana geldi. ülke çapında. Hayranlar benden imzamı bile istedi. “

Okuyucu daha sonra Kyuhyun’un yüzünü ve kaderini okumaya devam etti. “Kyuhyun’un yüzü bir asilin yüzü. Yüzünüzde, öleceğiniz güne kadar iyi hizmet göreceğiniz yazıyor … Beş elementten sadece iki tane var. Toprak ve su. Dünya benliğinizi temsil ediyor . Su parayı, yeteneği ve kadınları temsil eder. Paranız ve kadınlardan başka hiçbir şeye sahip değilsiniz! “

Burada, MC Yoon Jong Shin Kyuhyun’a haykırdı, “Sen bir hanryang’sın!” (Hanryang, Joseon döneminden kalma, belirli bir mesleği olmayan ve hayatlarını içerek ve neşeli olarak geçiren zengin, genç soyluları tanımlayan bir terimdir.)

Okuyucu Kyuhyun’a “Bu yıl dikkatli olmalısın ve büyük bir belaya girmemelisin.” Bir başka okuyucu da “Bu yıl kariyerinize odaklanmanız için iyi bir yıl. Bu yıl kadınlara karşı daha çok istek duyacaksınız ama hayatınızda gerçek kadın olmayacak.”

Videoya buradan ulaşabilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu