K-Magazin

Lim Hyun-sik, Yook Sung-jae Ve Yang Se-jong Hayranlarına Geri Döndü

Grup BTOB üyesi Lim Hyun-sik ve Yook Sungjae, askerlik görevini tamamladıktan sonra 14’ünde hayranlarına döndü. Ajansı Cube Entertainment’a göre, 2020’de orduya katılan Yook Sung-jae, Lim Hyun-sik, Milli Savunma Bakanlığı’nın yönergeleri uyarınca Corona 19’un yayılmasını önlemek için son tatilinden 14 gün sonra birime dönmeden taburcu edildiler.

Yang Se-jong
Lim Hyun-sik

Aynı gün ikili BTOB’un resmi YouTube kanalında tam zamanlı canlı performans sergilediler ve 18’inde KBS’nin ‘BTOB’s Kiss the Radio’ programına katıldılar ve zekalarını sergilediler. Bu sayede BTOB, ‘askeri ve beyaz bayrak’ (askeri + boş dönem) bekleyen hayranlarının sevgisini terhis olur olmaz ‘çok çalışarak’ ödüyor.

BTOB’s Kiss the Radio

Aktör Yang Se-jong, Corona 19’un yayılmasını önlemek için Milli Savunma Bakanlığı’nın yönergeleri uyarınca 15’inde geri dönmeden ordudan terhis edildi. Ardından 18’inde fan cafe’ye “Sabırla bekleyen herkese iyi bir çalışma ile karşılığını vereceğim. Zor bir dönem ama umarım herkes mutludur.” dedi.

Yang Se-jong

Çıkışını 2016 SBS ‘Romantic Doctor Kim’ ile yapan Yang Se-jong, ‘Temperature of Love’ ve ‘Thirty But Seventeen’ gibi istikrarlı çalışma faaliyetleriyle sağlam oyunculuk becerilerini kanıtladı. Dikkatleri askerlik hizmetini tamamladıktan sonra asıl görevine dönecek faaliyetlerine odaklanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu