K-Magazin

‘Çıkışın 7. yılı’ Lovelyz Üyeleri İçin 2. Perde Başlıyor

Lovelyz grubu kendi konumlarında yeni bir sıçramaya hazırlanıyor. Woollim Entertainment ile sözleşmesini yenileyen tek kişi olan Baby Soul, etkinlik adını gerçek adı Lee Su-jeong olarak değiştiriyor ve şarkıcı olarak hayatının ikinci perdesini açıyor.

Önce Lovelyz olarak çıkış yaparak, ‘Between Others (Feat. Wheesung)’ single’ını yayınladı ve solo şarkıcı olarak adını duyurdu. Baby Soul değil Lee Su-jeong olarak gösterilecek olan yeni müzikal renge birçok hayranın beklentisi eklendi.

Son zamanlarda çeşitli şovlarda aktif olan Lee Mi-joo, yeni bir yuva inşa etti. Ayın 17’sinde Antenna, “Yeteneklerini ve yeteneklerini en üst düzeye çıkarabilmesi için Lee Mi-joo’ya tam destek vereceğiz.” dedi. Lee Mi-joo “Gelecekte çeşitli aktivitelerle iyi enerji vereceğim.” dedi.

Ayrıca Yoo Ji-ae, YG K+’nın elini tutuyor ve oyunculuğa meydan okuyor. Ayın 18’inde YG K+, “Halka Yoo Ji-ae’nin yeni yanı ve çekiciliği hakkında bilgi vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi. Sonuç olarak, bir aktör olarak dönüşümüyle ilgileniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu