K-Magazin

ENHYPEN, TXT ile Olan Ortak Şarkısı “Tamed-Dashed” Geri Dönüşü İçin Yeni Stilleri ve Daha Fazlası Hakkında Düşüncelerini Paylaştı

ENHYPEN yepyeni bir albümle geri döndü! ENHYPEN’in ilk tam albümleri “DIMENSION : DILEMMA”nın çıkışı için çevrimiçi basın vitrini 12 Ekim’de düzenlendi. Jake ve Sunoo, “İlk tam albümümüz olduğu için çok mutlu ve gururluyum” ve “ Eksik olduğumuz yönleri geliştirmek için çok çalıştık. Eskisinden daha iyi olacağız.”

“BOYUT : DİLEMMA”, ENHYPEN’in, erkek çocukların çeşitli değerlerin birbiriyle çarpıştığı çok boyutlu ve çok yönlü dünyaya girme biçimini ele alacak yeni “BOYUT” serisini başlatıyor. Bu kasırgada derin arzularını öğrenmeye başlarlar, bu da kimlikleri konusunda kafalarının karışmasına ve bir ikileme düşmesine neden olur. Ancak, çocuklar ileri hücum etmeye devam edecekler.

Jungwon samimi bir şekilde açıkladı, “Çıkışımızdan sonra yaşadığım dünya çok daha karmaşıktı. ENHYPEN üyesi olarak becerilerimi geliştirmek istiyordum ama aynı zamanda kişisel zamana da ihtiyacım vardı. Ayrıca çokça sevgi almak istedim ama aynı zamanda halkın gözünden kurtulma arzusunu da hissettim. Bunlar benim aktardığım duygular.”

Başlık parçası “Tamed-Dashed” kişinin arzuları tarafından “evcilleştirilmek” ile onlardan “atılmak” arasındaki ikilemi anlatıyor.

Sunghoon ve Sunoo, şarkıya ilk tepkilerinin sürpriz olduğunu çünkü şarkının önceki şarkılarından çok daha parlak olduğunu açıkladılar. Sunoo geniş bir gülümsemeyle ekledi, “Şaşırdım ama aynı zamanda iyi bir his de vardı çünkü yeni bir yönümüzü gösterebileceğimizi hissettim.”

İlk canlandırıcı konseptlerini üstlenirken Jungwon utangaç bir şekilde, “Yalnızca yüz ifadelerimizle bile canlandırıcı bir hava vermek için çok çalıştım. İlk başta garip geldi, ama umarım beğenirsiniz. ” Amerikan futbolunun kullanılması, şarkının performansının kilit noktasıdır.

Ni-ki açıkladı, “Futbolun kullanıldığı başlama dansı ve yelpaze dansı en önemli dans hareketleridir. Top kullandığımız için hata yapmamak için çok çalıştım. Yeni ve etkileyici olacak.”

“DIMENSION : DILEMMA”, Wonderkid ve Bang Si Hyuk gibi HYBE Labels üreticilerinin ve ENHYPEN’in kıdemli plak şirketi TXT’den Yeonjun’un B-side parçası “Blockbuster”da yer alan çalışmalarını içeriyor.

Jay, “Müzik, birçok insan sayesinde özel hale geldi. Bu kez onlara teşekkür etmek istiyorum. Yönetici yapımcı Bang Si Hyuk bize çok tavsiye verdi ve en akılda kalan olanı, koreografi için başlık parçamızın korosuyla tam bir uyum içinde olmamızı istediğini söylediği zamandı.”

Yeonjun’un yer almasıyla ilgili olarak Heeseung, “Çıkışımızdan beri başka bir sanatçıyla ilk kez çalışıyorduk ve onun HYBE LABELS’dan olan kıdemlimiz olması daha heyecan verici ve özeldi.”

Promosyon hedeflerine gelince, Sunoo bir müzik programında 1 numara olmayı seçti ve bu sevinci bir kez daha hissetmek istediğini açıkladı. “Ama her şeyden çok ENHYPEN’in iyi şarkıları olan ve iyi performans gösteren bir grup olarak tanınmasını istiyorum” diye ekledi.

Jungwon da kendi hedeflerini paylaştı. “Bize sık sık dördüncü nesil popüler ikonlar deniyor. Büyümek ve popüler ikonlar olmanın ötesine geçerek K-pop’un en dikkate değer grubu olmak istiyoruz.”

Sabahtan önce, Sunoo bir müzik seçme 1 numara seçme ve bu sevinci bir kez daha tanıtılması tarafından açıklanır. “Ama her şeyden çok ENHYPEN’in iyi şarkıları olan ve gösteriyi gösteren bir grup olarak ekliyorum” diye ekledi.

Kaynak: Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu