K-Magazin

Grammy Ödüllü Kurt Elling, BTS’den V ile işbirliği yapmayı çok istediğini söyledi.

14 Grammy adaylığı, 2 galibiyet [En İyi Vokal Caz Albümü (2009) & Secrets Are the Best Stories (2021)] olan Amerikalı caz şarkıcısı-söz yazarı Kurt Elling, bir hayranının Kim Taehyung diğer adıyla BTS’den V ile işbirliği talebine bir kez daha yanıt verdi.

Bir hayran, V ve Grammy kazananı arasında bir işbirliği görmek istediğini dile getirdiğinde, V, eski bir röportajda hayalindeki işbirliği sorulduğunda söz yazarının adından bahsettiğinde, şarkıcı-söz yazarı, “Teşekkürler, umarım aynısı olur! “cevabını verdi.

Variety röportajında ​​Taehyung’a hayalindeki işbirliği sorulduğunda, Grammy ödüllü Caz şarkıcısı-söz yazarı Kurt Elling’den bahsetti

. V: Kurt Elling, gerçekten sevdiğim hislere sahip biri – işbirliği yapmak istediğim biri.

Grammy ödüllü caz şarkıcısı ve söz yazarı Kurt Elling, Taehyung ile işbirliği yapmayı çok istediğini bir kez daha paylaştı.

Grammy ödüllü efsanevi sanatçılar, efsanevi Taehyung’umuzla çalışmak istiyor, ya ünlü Caz şarkıcısı Kurt Elling ya da Sumi Jo, şimdiye kadarki en iyi şeylerden biri, herkesin odak noktası bizim TAEHYUNG’umuz, Taehyung’umuzun sanata olan bağlılığını seviyorlar.

Kaynak: Allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu