K-PopNetizen

BTS,2 yıl Sonra İlk Yüz Yüze Konserlerinin Los Angeles’da olacağını açıklarken Koreli ARMYler Kuzey Amerikada ki ARMY’leri Kıskanıyor

BTS,yaklaşık 2 yıl içinde olacak ilk yüzyüze konserini açıkladı Permission To Dance On Stage-LA

Etkinliğin 27-28 Kasım ve 1-2 Aralık tarihlerinde toplam 4 gösteri için Los Angeles, California’daki SoFi Stadyumu’nda gerçekleşmesi planlanıyor  . Biletleme detayları buna göre Weverse üzerinden sunulacak ve satışlar Ticketmaster üzerinden gerçekleşecek .

Bu, BTS’in 2019’da Seul’de gerçekleşen ‘ BTS World Tour Love Yourself: Speak Yourself – The Final’den sonra ilk kişisel konseri olacak .

BTS, bu yıl daha sonra gerçekleştirecekleri ‘Permission To Dance On Stage – LA’ gösterileri öncesinde, 2021 yılının ilk çevrimiçi konseri olan Permission To Dance On Stage’i 24 Ekim’de dünya çapında yayınlamayı planlıyor .

Duyuru yapılır yapılmaz, küresel K-Pop grubu Kuzey Amerika’da iki yıl sonra ilk yüz yüze konserini gerçekleştireceğinden, Koreli ARMY’ler ABD’de yaşayan ARMY’lere olan kıskançlıklarını ifade etmekten kendilerini alamadılar.

Bir netizen, Koreli hayranların ne kadar kıskanç olduklarını ifade etmek için toplandığı çevrimiçi bir toplulukta stadyumun fotoğraflarıyla birlikte haberi paylaştı . “ Çok kıskandım,BTS sonunda canlı performans sergileyebildiği için çok mutluyum. Gidebilecek olan Armyleri çok kıskanıyorum Kuzey Amerika,Kore izin verse bile gidebilecek insan sayısında bir sınır olacak.Sonunda canlı konser verebildikleri için BTS adına mutluyum Oraya gitmek istiyorum bu çok kötü Stadyum Harika canlı performanslarını görmek için sabırsızlanıyorum ve Amerikadaki Armyleri kıskanıyorum. Aman Tanrım!!!” yorumlarını yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu