K-Pop

Hayranlar Jimin’in ilk hediyesi ‘Promise’in Yıldönümünü kutlarken dünya çapında #1000DaysWithPromise Trend oldu

BTS‘den Jimin, kalplere özel bir şekilde dokunan tatlı ve büyüleyici vokalleri ve büyüleyici performanslarıyla tanınır. Şarkıları, müzik endüstrisindeki hayranlar, ünlü şarkıcılar ve uzmanlar tarafından sürekli olarak övülüyor. Bu ona çok başarı kazandırdı.

25 Eylül’de (KST) 12.00’de Jimin’in ARMY’ye ilk hediyesi olan Promise 1000 günlük oldu. Akustik gitar güdümlü yumuşak pop balad, 31 Aralık 2018’de (KST) (12:00 KST) piyasaya sürüldü ve hayranların hoş bir sürprizi oldu.

Söz karmaşık olmasa da derin ve anlamlı öz-sevgi, rahatlık ve şifa mesajları taşır. Jimin bunu ciddi bir dürüst iç gözlem döneminden geçerken yazdığını söyledi ve sırayla şarkının hayranlarda yankı uyandıracağını ve onların da yalnız olmadıklarını ve onların da onların ışığı ve gecesi olabileceğini bilmelerine yardımcı olacağını umduğunu söyledi.

Drake’in 8.5 Milyon dinlenme ile SoundCloud’da 24 saatlik en büyük çıkış rekorunu kıran şarkı, aynı zamanda SoundCloud’un Tüm Tür Listelerinde, HipHop ve Rap listelerinde ve Yeni ve Sıcak listelerinde de bir numara oldu. SoundCloud’un En İyi 50 ve En İyi 200 Tüm Türler listesindeki en uzun listede Asya ve İngilizce olmayan şarkı ve Sound Cloud tarihinde en çok dinlenen ve en uzun listelerde hip hop ve rap olmayan şarkı oldu. Bu yıl 11 Haziran’da SoundCloud’da tarihin en çok dinlenen parçası oldu ve şu anda 292 Milyondan fazla dinlenme ile elinde bulundurduğu bir başlık.

Image

Gün yıl dönümü kutlamaları Twitter’da tüm hızıyla devam ederken #지민아약속1000일축하해 olarak #1000DaysWithPromise Dünya çapında 3. ve 5. sırayı aldı. Teşekkürler Jimin ve hayranlar idolü tebrik ederken 12’den fazla ülkede daha fazla anahtar kelime trendleri ele geçirdi.

Image

TEBRİKLER JIMIN!

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu