K-MagazinUncategorized

Hayranlar, ColdPlay’den Chris Martin’in ‘My Universe’ programında BTS’in V vokallerini takdir etme jesti karşısında duygulandı.

24 Eylül’de Coldplay, BTS ile merakla beklenen ortak şarkısı ‘My Universe” yayınladı ve Kim Taehyung, namı diğer V, hayranlarının şarkıdaki vokallerini sevdiği için sosyal medyada çok tartışıldı.

#TAEHYUNG’un My Universe’deki güzel vokalleri ♡

BTS’deki tek bariton vokalisti olarak, Taehyung’un tenor vokalistlerine göre ayarlanmış grup şarkılarındaki düşük kayıtlarını sergilemesi nadirdir, ancak Coldplay’den Chris Martin’in kendisi bir bariton olduğundan, hayranlar V’nin güzel vokallerini tam ekranda duymaktan çok mutlu oldular.

Taehyung’un düşük ses tonuyla söylediği zaman bunun iyi bir şarkı olduğunu anlıyorsun.

“Bir şarkıda sadece iki mısra yapsa bile, sanki bu iki mısra çok önemliymiş gibi.” — Bayan Lea Salonga

Bu hiçbir zaman şimdiki kadar alakalı olmamıştı. Taehyung’un söylediği bu iki kısa dize çok etkileyiciydi

Ne zaman Taehyung bir şarkı söylese, duyguları her zaman hissediyorsunuz, ve bu nasıl oluyorsa sizi mutlu ediyor ve bu gerçekten çok harika :( taehyung’un ilahi sesinin insanları sakinleştirmenin kendine has bir yolu var, Gerçekten bunun için onu çok taktir ediyorum. Taehyung, sesin eşsiz.

[BİLGİ] Endonezyalı aktris ve sunucu Dena Rachman, My Universe’den Taehyung’un bölümüyle bir instagram hikayesi yayınladı. Taehyung’un sıkı bir hayranı ve ona olan sevgisini defalarca dile getirdi.

Hayranlar, Chris Martin’in Coldplay’in ‘My Universe’ programında BTS’in V vokallerini takdir etme jesti karşısında duygulandı.

Chris Martin’in durması, Taehyung’in partini söylememesi ve taehyung’un sesini kalabalığın içinde duymasına izin vermemesi, sesini takdir etmesinin bir yoluydu. Bariton kralı Kim Taehyung, zengin ve altın sicilleriyle tanınmayı hak etti! TAEHYUNG’in CENNET SESİ

Kaynak : Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu