K-Magazin

Koreli netizenler HYBE’nin (eski adıyla Big Hit) Justin Bieber ve Ariana Grande’nin arkasındaki şirket Ithaca Holdings’i satın alması hakkında neler söylüyor?

Kısa süre önce BTS’in HYBE şirketinin Justin Bieber ve Ariana Grande gibi büyük isimlerin arkasındaki şirket olan Ithaca Holding‘i satın aldığı bildirildi.

2 Nisan’da yapılan basın açıklamasına göre HYBE, Scooter Braun tarafından kurulan medya ve eğlence yatırım şirketi Ithaca Holdings ile resmi olarak birleşiyor. Anlaşma, HYBE’nin Ithaca Holdings’i satın alarak, Ithaca Holding‘in tüm hisselerini 1.70 Trilyon KRW (1.5 milyar USD) karşılığında hissedarlara ve bono sahiplerine satın alacağını belirtiyor. Bu, Ithaca Holdings’in HYBE America’nın bir yan kuruluşu olacağı anlamına geliyor.

Pek çok Koreli netizen, HYBE’nin Ithaca Holdings’i satın aldığı haberinden etkilendi. Koreli netizenler, şirketin büyümesine ne kadar şaşırdıklarını ifade eden yorumlar bıraktı. Netizenler,Big Hit, yani HYBE, hayal bile edilemeyecek bir boyuta ulaşıyor. Bu şirket, yıllar içinde bu kadar büyüyerek gerçekten şaşırtıcı,” “Big Hit küçük bir etiketten, SM, YG ve JYP’nin birleşiminden daha büyük hale geldi. “” Vay canına, bu Bieber ve Ariana Grande’nin HYBE America tarafından yönetileceği anlamına geliyor “” Bu çok çılgınca, “” Şirket gerçekten küreselleşiyor, “” Ne kadar genişleyecekler? ” “BTS üyelerinin değerleri hızla yükseliyor” ve “Yani bir Amerikan şirketi tarafından satın alınmadılar, ancak bunun yerine Amerikan şirketini satın aldılar, bu inanılmaz.

Yoluyla
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu