Editörün SeçimiK-Magazin

İşte Çok Merak Edilen Blackpink Jennie Diyeti

Jennie Kim ya da bildiğimiz adıyla yalnızca Jennie. Blackpink grubunun ünlü şarkıcı ve rapçisi. Jennie tüm bunların yanında inanılmaz fit vücudu ve fitness rutini ile de tanınır. Jennie’nin diyet listesini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için Jennie Diyeti ve Sporu içeriğini hazırladık.

블랙핑크 #JENNIE #BLACKPINK #ADIDAS | Blackpink fashion, Fashion korean, Fashion

Öncelikle Jennie’nin fiziksel özelliklerinden bahsedelim;

Jennie 1.57 boyunda ve kilosu 52, Jennie’nin göğüs çevresi 83 cm Bel çevresi ise 60,96 cm ve son olarak kalça çevresi ise 86.36 cm.

Şimdi de bu harika vücuda sahip olmak için Jennie’nin yaptığı egzersiz rutinine bir göz atalım.

Jennie’nin Egzersiz Rutini

Jennie ve diğer BlackPink üyeleri mutlaka izlenmesi gereken kişiler, yetenekleriyle neredeyse her arenaya uyum sağlayabiliyorlar, güzellikleri ve vücut şekilleri ile her defilenin vazgeçilmezi ve dergilerin ünlü yüzleri.

Bu yüzden bu kadar kısa sürede tüm dünyada bu kadar çok hayran kazandılar, özellikle de BlackPink’in en fit ve en çok konuşulan üyesi olarak kabul edilen Jennie. Biz de sağlıklı kalmak için egzersiz rutininde Jennie’nin ne yaptığını görelim.

BLACKPINK'ten Jennie Kimdir? | KoreBu.com

Jennie’nin Antremanları Şunları İçeriyor;

Dans pratiği

Jennie ve grubun diğer tüm üyeleri neredeyse her gün dans pratiği yapıyor, her dans dersi seansı çok ama çok uzun sürüyor ve bazen bir günde iki veya daha fazla dans pratiği yapıyorlar.

Bu kadar fazla egzersiz tek bir anlama geliyor, yakılan bolca kalori, bu durum, idol oldukları sürece hiçbirinin formunu kaybetmemesinin temel nedenlerinden biri. Eğer vücudundan yeteri kadar memnun değilsen kalkıp hareket etmeye başla, sevdiğin şarkılarda dans et. Farkı görebileceğini umuyoruz.

Uçuş Yogası ya da bilinen İngilizce adı ile Fly Yoga

Jennie 2017 yılında zinde ve sağlıklı kalmak için fly yoga yapmaya başladığını açıkladı, 2018’de Instagram’da paylaştığı fotoğraflardan birinde bu anı bizimle paylaştı. Jennie ve Jisoo birlikte fly yoga yapmaya başladılar ve ikisi de bundan büyük fayda sağladı.

Fly yoganın ne olduğunu bilmeyenler için, ipek çarşaflara dikilmiş kayışlar üzerinde uyguladığınız yoganın sadece havadan yapılan bir versiyonudur. Vücut figürünü korumak ve esneklik kazanmak için mükemmel bir egzersiz olduğu biliniyor. Bir saatlik bir fly yoga seansı yaparak aynı anda hem çok fazla kalori yakabilir hem de kaslarınızı çalıştırabilirsiniz.

Pilates

Jennie geçen yıl Pilates yapmaya başladı. BlackPink ev şovunda bile Jennie Pilates derslerini aksatmıyordu. Jennie şu anda aktif olarak yalnızca Pilates yapıyor artık eskisi kadar fly yoga yapmıyor.

Pilates harika bir egzersiz rutinidir; harika bir vücut yapısı elde etmenize yardımcı olur ve meditasyon ve alt vücut gücünüze odaklanır. Ayrıca vücudunuzun her bölgesinde size büyük esneklik sağlar. Jennie’nin yapmayı sevdiği egzersizlerden bazıları; Eyfel Kulesi, duvarda egzersiz, duvarda yan egzersiz, çocuk pozu, bacak çemberleri, yan bacak kaldırma vb.

Jennie Kim

Ve geldik merakla beklenen o ana, Jennie’nin diyet listesi şu şekilde;

Diyet Listesi

Diyet söz konusu olduğunda, Jennie ve diğer BlackPink üyeleri ne yediklerini umursamıyorlar. Jennie çok fazla egzersiz yaptığı için, şişmanlama endişesi duymadan istediği her şeyin tadına bakabilir. Jennie günde yaklaşık üç öğün yemek yiyor (her zaman sabit olan bir durum yok), kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği.

Ancak tüm pop haberlerinde geri dönüşleri sırasında tuzlu yiyeceklerden kaçındığını belirtti. Ayrıca turneleri sırasında çok fazla taze meyve suyu ve green juice (İçinde sağlıklı yeşilliklerin suyu olan bir çeşit sağlıklı içecek) içiyor ve Jennie gün boyunca çılgınlar gibi su tüketiyor.

BLACKPİNK JENNİE için 21 fikir | koreli kız, ünlüler, kızlar

Yukarıda bulunan metin seni hayal kırıklığına uğratmış olabilir, belki de uzunca bir diyet listesi ve emirler zinciri bekliyordun. Maalesef böyle bir liste yok, çünkü diyet tek başına neredeyse hiçbir işe yaramaz. Diyeti spor ile desteklediğin takdirde yaptığın ufak kaçamaklar hayal ettiğin vücuda sahip olmanı sağlayabilir ve unutmadan. Önemli olan senin vücudunu nasıl gördüğün, her şeyden önce kendini ve vücudunu severek işe başlayabilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu