K-Drama HaberleriK-Magazin

Oyuncu Kim Jung-hyun, OEN Entertainment Sözleşmenin Süresi Konusunda Gergin Bir Anlaşmazlık Devam Ediyor

Oyuncu Kim Jung-hyun, OEN Entertainment ile bitmek bilmeyen bir kavgaya devam ediyor. Sözleşmenin süresi konusunda gergin bir anlaşmazlık var.

Kim Jung-hyun 12’sinde resmi bir pozisyon aldı ve “Ajansı O & Entertainment ile olan sözleşmesi bugün gece yarısı itibariyle sona erdi” dedi.

“Sözleşme süresi ile ilgili anlaşmazlığın hemen ardından, münhasır sözleşmenin sona erme tarihi olan dün (2021.05.11) ‘e kadar, söylemediğim birçok haksız durum vardı, ancak eski ajansımla ‘ yönetimle ilgili ‘ her şeyi istişare yoluyla sorunsuz bir şekilde çözmeye çalıştım. İstişare için temaslar da vardı, ancak durum ajansın istişaresinin samimiyeti konusunda şüpheli olmaya devam etti.” dedi.

Kim Jung-hyun, “Ajansın ve ana şirketin artık pazarlık yapmaya istekli olmadığına inanıyoruz ve Kim Jung-hyun’un hukuk firması Yul ile düşmüş olan onurunu ve yanlış gerçeklerini düzeltmek istiyoruz. Olanlar hakkında sessiz hissettim çünkü bir oyuncu olarak görevimi yerine getirmediğim için suçluyum.” dedi.

“Ahlaki bir özür dileyen kurum için bir düşünceydi, ancak zaman geçtikçe gerçekler ve diğer gerçekler yayıldı ve onu düzeltmeye çalıştı” dedi. “Oyuncu Kim Jung-hyun, ‘Time’ dizisinin oyuncu kadrosundan önce bile sağlık sorunlarından şikayet etti. Ancak, ajans planı görmezden geldi ve oyuncuyu koruma görevini yerine getirmedi.” dedi.

Buna ek olarak, bir açık nedeniyle her yıl işi kapatma sürecinde, sadece aktör Kim Jung-hyun, sözleşmenin sona ermesiyle ilgili medyaya ilişkin sorunları gündeme getirme konusundaki anlaşılmaz davranışları nedeniyle onu karaladı. Oyuncu Kim Jung-hyun ile ilgili olarak, Kim Jung-hyun’un tarafı güçlü bir şekilde, “Sözleşme süresine itiraz etmek, hakaret ve gerçeklerden farklı hikayeler yaymak gibi konularda yasal olarak beklemeyeceğiz ve cevap vermeyeceğiz” dedi.

Haber çıktıktan sonra ON Entertainment (bundan böyle OEN olarak anılacaktır) Kim Jung-hyun’un konumunu yalanladı. “İş yapımızı yeniden düzenleme sürecindeyiz. Kim Jung-hyun dışında, ON Entertainment’tan altı aktör münhasır dönem boyunca sözleşmeyi sadakatle imzaladı ve sözleşmeyi feshetmek için sorunsuz adımlar attı. Kim Jng-hyun durumunda, ancak kişisel nedenlerden dolayı 11 ay normal performans gösteremedi.” dedi.

“Kim Jung-hyun’un geri dönüşü için, ne olursa olsun hiçbir destekten kaçınmadı. Bu nedenle, Kim Jung-hyun için sözleşmenin feshi meselesi farklı prosedürlerle yürütülmelidir” dedi. “Kim Jung-hyun, münhasır sözleşmenin sona erdiğini iddia ederek Mart ayında tek taraflı olarak bir içerik kanıtı gönderdi.” dedi. Tavlama ihlali iddiaları da vardı. ON Entertainment, Eğlence Tahkim Teşkilatı tarafından yargılanmak üzere bir dilekçe verdi ve bunu sorunsuz bir şekilde çözmeye çalışıyor.

OEN, “Gerçeklerden farklı makaleler yayınlamaya devam ederseler, boş durmadan yasal olarak cevap vereceğiz” dedi.

Ajans, Kim Jung-hyun’un sağlık sorunları nedeniyle “Time” dizisinden aniden ayrıldığı dönem de dahil olmak üzere, özel sözleşmenin sona ermesine 11 ay kaldığını söyledi. Kim Jong-hyun bu hareketi reddediyor. Halkın dikkati, bitmemiş sözleşme sorununun nasıl çözüleceğine odaklanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu