K-Magazin

Şarkıcı Kim Wan-sun, “En Parlak Zamanlarımda Hiç Övülmedim.”

Şarkıcı Kim Wan-sun, 21 Temmuz akşam 22:30’da yayınlanan TBS’nin “To You, Healing Stage” programında yer aldı ve şovda açıklanmayan hikayeleri ortaya çıkardı.

Bunlar arasında, Kim Wan-sun’un “Piero Laughs at Us”ı içeren ve bir milyon satıcı olarak ünlü beşinci albümünün sahne arkası hikayesi sıcak bir konu haline geldi. Beşinci albümdeki tüm şarkıları besteleyen söz yazarı “Son Moo-hyun” sürpriz bir konuk olarak ortaya çıktı ve albüm prodüksiyonuyla ilgili gizli bir hikaye anlattı.

Son Moo-hyun, “O zaman, Kim Wan-sun çalışırken yemek yedim ve sadece şarkı yazdım.” dedi. “O zaman, Kim Wan-sun’un teyzesi ve menajeri Han Baek-hee, Galbitang’ı pişirerek ona yardım etti.” 30 yılı aşkın süredir birlikte olan ikilinin dostluğuna bir göz atma zamanıydı.

Kim Wan-sun’da şaşırtıcı gerçekleri itiraf etti. En parlak döneminde piyasaya sürülen albüm, bir milyon satan dahil olmak üzere çok popülerdi, ancak Kim Wan-sun, hiç uygun bir iltifat duymadığını söyledi. Hawaii’de sanat okurken yaralarını iyileştirdiğini söyledi.

Yayında Kim Wan-sun ayrıca, Kim Wan-sun’un sadece TBS’nin “To You” programında görülebilen ilk albümünden bir tırıs gibi hissettiren “I Hate Him” ​​şarkısının özel bir yeniden çevrimini seslendirdi. Birçok insanın dikkatini çekerek “Buna Kim Wan-sun’un tırısımı diyebiliriz” dedi.

Kaynak
Naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu