K-Drama

Lee Jong Suk’un Askerlik Hizmetinin Ardından Yaklaşan K-Drama İle Geri Dönüşünü Yapacağı Bildirildi

Oyuncu Lee Jong Suk geri döndü.

Aktör Lee Jong Suk’un, askerlik hizmetinin ardından yaklaşan yasal K-Drama Big Mouth ile geri dönüş yapacağı bildirildi.

Ilgan Sports’tan özel bir rapora göre Lee Jong Suk, yakında yayınlanacak olan K-Drama Big Mouth’un erkek başrol oyuncusu olarak seçildi. Big Mouth, bir cinayet davasının ve davayı kazanma şansı yalnızca yüzde 10 olan üçüncü sınıf bir avukatın hikayesini anlatan yasal bir dramadır. Gerçek ortaya çıktıktan sonra dava sırasında tuhaf şeyler olur ve bir karar verilmelidir: Bir kişi kötüye gidip ailesini koruduğunda veya yalnızca komplo ve arzuyla dolu bir dünyada kendini koruduğunda neler olduğunu anlatıyor.

Lee Jong Suk, dizinin ana karakteri Park Chang Ho rolünü oynayacaktı. Mütevazi başlangıçlardan itibaren, bir dava kazanma şansı yalnızca yüzde 10 olan üçüncü sınıf bir avukat. Ofis sahibi ve aynı zamanda kayınpederi olan ofis müdürü için kirayı ödemeyi bile karşılayamıyor. Meslekteki diğerleri onun tamamen konuştuğunu, eylem olmadığını ve sözlerini yedekleyemeyeceğini söylüyor.

Rapora yanıt olarak, Lee Jong Suk’un ajansı A-Man Project, proje teklifini düşündüğünü belirtti.

Big Mouth, Jang Young Chul ve Jung Kyung Soon’un yardımıyla Haram tarafından yazılacak. Şov, While You Were Sleeping, Hotel del Luna ve Start-Up’da çalışan yönetmen Oh Chung Hwan tarafından yönetilecek. Çekimler 2021’in ikinci yarısı için planlanıyor.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu