K-Pop

Efsanevi Şampiyon patenci Yuzuru Hanyu, “Filter” başka bir büyük dönüm noktasını kutlarken BTS’den Jimin’in dansından ilham aldığını söylüyor

Her gün, BTS üyesi Jimin, yetenekleriyle yeni bir tanınırlık kazanıyor ve daha fazla kilometre taşı elde ediyor gibi görünüyor.

24 Temmuz’da, İki kez Olimpiyat Madalyası sahibi ve efsanevi artistik patenci Yuzuru Hanyu, kendisini BTS hayranı ilan etti ve özellikle, Dream On The Ice’daki bir röportajda üye Jimin’den bahsetti.

Röportajda Jimin’den ve pistte dans ederken havalı hareketlerinden ilham aldığını açıkladı.

Jimin’in vücudu çok esnek ve çizgileri çok ince, bu yüzden gösterebileceği bazı teknikler var. Sadece paten açısından değil, aynı zamanda daha dış dünya açısından da havalı hareketler arıyorum.

Bu tanınmadan etkilenen hayranlar, Jimin’in performans sırasında zeminde pürüzsüz ve zarif kayması sayesinde onu buz pateni pistinde bir patenci gibi gösteren inanılmaz dans becerilerini birçok kez hatırlattı.

Bu, Jimin’in yetenekleriyle ünlü artistik patinajcılardan bu kadar çok takdir aldığı ilk sefer değil. 2020’de Kanadalı artistik patinaj Şampiyonu Roman Sadovsky, Jimin’in ikonik flip’ini Instagram’da “Buz üzerinde dene?

Bu yılın ilerleyen saatlerinde, Japon ikilisi Tim Koleto ve Misato Komatsubara, Star On Ice’daki rutinleri için arka plan müziği olarak Filter’ı kullandılar, onun dans hareketlerinden bazılarını ve hatta kırmızı takım elbiselerini giydiler. İkisi, Jimin’in şarkı performansından ilham aldıklarını ortaya koyan ve şarkının etkisini daha da açıklayan 2020 NHK Trophy Altın Madalya Sahipleri ve üç kez Japon Ulusal Şampiyonu.

Filter’dan bahsetmişken, bugün şarkı, Spotify’da 180 Milyon dinlenmeye ulaşan en hızlı tanıtımı yapılmamış Kore Solo parçası olarak büyük bir başarı elde etti; Hayranlar idolü #FilterByJimin180M, Tebrikler Jimin ve daha fazlasını Worldwide ile kutladı.

Ayrıca bu başarı, Filter’ın BTS’in Map Of The Soul 7 Albümünün en çok dinlenen solo şarkısı olma rekorunu da genişletiyor.

İşleri daha da iyi hale getirmek için Jimin, Twitter’da onları ne kadar çok sevdiğini ve özlediğini ilan ederken güzel varlığıyla hayranlarını büyüledi; Bu, grubun programlanmış bir röportaj için Kore’nin SBS News programında görünmesinden sonraydı.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu