K-Magazin

(G)I-DLE’den Soyeon Kendi Kişisel Instagram Hesabını Açtı

Birkaç grup arkadaşının kendi kişisel Instagram hesabını açmasından bir ay sonra, (G)I-DLE lideri Soyeon da Instagram’a katıldı.

Soyeon’un Instagram hesabı, 2 Haziran’da (G)I-DLE’nin resmi grup hesabından duyuruldu. Soyeon’un Instagram kullanıcı adı @tiny.pretty.j kullanı adı “Minik Güzellik J” anlamına geliyor, bu kullanıcı adı Soyeon’u çok iyi şekilde tanımlıyor ve ardında yatan zekice bir anlamı da var.

Hanja’da (Korece yazmak için kullanılan yazı sistemi) Soyeon’un adı “小娟” olarak yazılır – ilk karakter “küçük” veya “minik”, ikincisi “güzel” veya “tatlı” anlamına geliyor. Soyeon’un kullanıcı adındaki “j” soyadı Jeon’a atıfta bulunuyor.

Soyeon’un Instagram’daki ilk paylaşımı kendisinin 4 çarpıcı fotoğrafı oldu.

Birkaç dakika içinde, (G)I-DLE üyeleri onu takip etmeye başladı ve Soyeon’un ilk yüklemesine tatlı tepkiler bıraktı. Minnie “Insta Dünyasına Hoş Geldiniz” yorumunu yaparken Yuqi “Merhaba❤️” yazdı ve Miyeon “Heol🔥❤️🥰” yanıtını verdi – Heol Korece’de sürprizi ifade ediyor.

Soyeon şu an (G)I-DLE üyelerinden kendi Instagram hesabını açan beşinci üyesi; kalan üyelerden dördü de Mayıs ayında aynı gün kendi hesaplarını açtı. Yuqi’nin şu anda yaklaşık 665.000 takipçisi var

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu