K-Pop

BTS’in ABD Billboard Listelerinde Yer Almasıyla Popüler K-pop Şarkıcıları Bu Yaz Isınmaya Hazırlanıyor

MONSTA X, Pazar günü çekici bir “Gambler” olarak geri dönecek. Dokuzuncu mini albüm “One Of A Kind”in başlık parçası “GAMBLER”, nefes kesen ayartma anlarını gergin oyunlarla karşılaştıran bir şarkı.

Üye Jooheon’un çıkışından bu yana ilk kez başlık yapımcısı olarak katıldığı ve kendine güvenen MONSTA X’in enerjisini doğru bir şekilde yakaladığı imza parçası. Sonuç olarak, MONSTA X’in küresel hayranları büyüleyecek müzikal büyümesi ve performansı için beklentiler artıyor.

2’sinde, ertesi gün, “MAMAMOO” geri dönüş yapacak. Whee In hariç, üç üyenin ajansıyla yeniden sözleşme imzalamasıyla Mamamoo, yeni mini albümleri “WAW” ile çıkışlarından bu yana ilk kez başlık şarkısı olarak “Where Are We Now” şarkısını seçti.

Özellikle tüm şarkı balladlarıyla dolu olması, MAMAMOO’nun balladına yönelik beklentileri yükseltiyor. Ayrıca yeni mini albüm “WAW”, Mamamoo’nun çıkışından bu yana yedi yıl boyunca yaşadıklarına dair dürüst duygu ve düşüncelerini içtenlikle yakalayan ve Mamamoo’nun samimiyetini her zamankinden daha fazla içeren bir albüm.

Üyelerin askere alınması nedeniyle askerlik yapan EXO, bir buçuk yıl sonra ilk grup albümünü yayınlayacak. 7’sinde çıkacak olan özel albüm ‘Don’t FIGHT THE FELING’ şimdiden gündem oldu. Özellikle Çin’de aktif bir üye olan Lay’in özel albüm ve başlık şarkısının müzik videosuna katılmasıyla beklentilerin artması bekleniyor.

Güney Kore’nin önde gelen kız grubu TWICE, dokuz üyeyle geri dönüş yapacak. TWICE, Mina ve Jeongyeon’un sağlık sorunları nedeniyle tüm sahneyi gösteremedi, ancak bu albüm aracılığıyla tam bir grup olarak geri dönecekler.

TWICE’ın yeni mini albümü ‘Taste of Love’ yeni bir yaz şarkısıyla. Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar, Temmuz 2018’de “Dance The Night Away” ve Haziran 2020’de “MORE & MORE” ile 2021 yazında hangi şarkıyı söyleyecekleri konusunda heyecanlılar.

Seventeen, 18’inde sekizinci mini albümleri “Your Choice” ile geri dönüş yapacak. Seventeen, geçen yıl yedinci mini albümleri “Hengalae” ve özel albümü “[Noktalı virgül]” ile çift milyon satan oldu ve CBS’nin “James Corden Show”, NBC’nin “Kelly”, “Clarkson Show” ve ABD talk show “Elene DeGeneres Show” gibi ünlü yurtdışı programlarında yer alarak küresel bir grup oldu. Sonuç olarak, küresel hayranların beklentileri daha da artıyor.

Ayrıca, yeni nesil K-pop grupları da geri dönüş telaşı yaşayacak. N.Flying ve Wei, dokuz benzersiz tılsımı olan Ghost Nine ile başlayarak hayranlarını ziyaret edecek.

Ayrıca, beklenen grupların geri dönüşü. Her şeyden önce, efsanevi vokal grubu Big Mama dokuz yıl içinde bir bütün olarak piyasaya sürülecek. 2003 yılında “Break Away” ile çıkış yapan Big Mama, Shin Yeon-ah, Lee Ji-young, Lee Young-hyun ve Park Min-hye’den oluşan dört kişilik bir gruptur ve çok sayıda hit şarkı üretmiştir. “İhanet”, “Reddetme”, “Kadınlar” dinleyiciler tarafından çok sevildi.

2012 yılında dijital single’ı “Draw Organisation”ı yayınlayarak büyük hayal kırıklığına neden olan Big Mama, Haziran ayındaki geri dönüşü öncesinde yeni şarkısının prodüksiyonuna doğrudan katılarak geri dönüş hazırlıklarını hızlandırıyor. Bu, dördünün uyumunu kaçırmış birçok müzik tutkunu için sevindirici.

Brave Girls ve orijinal canavar idol 2PM de geri dönüş yapacak. Dikkat, iki grubun ikinci parlak günlerini karşılayıp karşılayamayacaklarına odaklanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu