K-Magazin

BTS J-Hope’un hayranları, 3 yıl art arda Gwangju’ya bağış yapmaya devam ediyor

BTS hayranları, J-Hope’un doğum gününü kutlamak için Buk-gu, Gwangju’ya bağış yaptı.

Buk-gu, Gwangju’daki yerel yönetim ofisine göre, 16 Şubat’ta J-Hope’un hayran kulüpleri ‘Hope on the World’ ve ‘Favorite idol J-Hope Community’ J-Hope adına toplam 2,75 milyon KRW değerinde 55 battaniye bağışladı (~ $ 2.483)

J-Hope hayranları arka arkaya üç yıl boyunca bağış yapmaya devam etti. 2019’da 128 torba pirinç (1.280 kg) bağışladılar ve 2020’de 1.640 KF94 maske bağışladılar. Bu, idolün doğum günü kutlamaları için üçüncü yıl bağışları olacak.

J-Hope hayranları motivasyonlarını belirterek, “J-Hope’a katılmak için bağış yapmaya karar verdik, tıpkı J-Hope’un müziği ve bağışlarıyla aynı şeyi yaptığı gibi, olumlu ve iyi bir etki yaratıyor.”

Buk-gu Bölgesinden bir yetkili, “Bu yıl J-Hope hayranlarına sıcaklığını paylaştıkları için teşekkür ediyoruz ve yardıma ihtiyacı olanların sıcak bir kış geçirebilmesi için bağışlanan battaniyeleri teslim edeceğiz” dedi.

Bu arada Buk-gu, Gwangju, J-Hope’un memleketi. J-Hope, BTS ile ilk çıkışını 2013’te yaptı ve dünya çapındaki faaliyetlerine devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu