K-Pop

DJ Snake, BLACKPINK Lisa İle Ortak Şarkı İçin Ufak Bir Spoiler Verdi

DJ Snake ve BLACKPINK Lisa ortak çalışması mı oluyor? DJ Snake Instagram hikayesinde, birlikte çalıştıkları şarkının ekran görüntüsünü paylaştı.

Geçtiğimiz yıllarda, DJ Snake, BLINK’ler arasında büyük bir üne kavuştu. İlk olarak, Mayıs 2019’da Instagram’da BLACKPINK ile işbirliği yapabileceğinden bahsetmişti. Bir hayran ona “BLACKPINK ile şarkı yapacak mısınız?” diye sorduğunda. DJ Snake, yorumlarda “Evet” cevabını vermişti. Bu yanıttan bir ay önce DJ Snake, BLACKPINK’in “In Your Area” konserlerinden birinde BLACKPINK ile fotoğraflanmıştı.

2019’un sonlarında DJ Snake “Carte Blanche” albümünü yayınladı ve hayranlar bu albümde BLACKPINK’in neden olmadığını merak edince DJ Snake “Programımız bu albüm için işe yaramadı” dedi. Ardından Twitter’da BLACKPINK ile bir şeyler yaptığını ama henüz bitmediğini söyledi.


Bu nedenle hayranlar bu ayın başlarında Lisa ile ortak bir çalışma yaptığını duyurduğunda inanıp inanmamak arasında kaldılar. DJ Snake, daha sonradan sildiği tweet serisinde, Lisa ile ortak çalışma yapıp yapmayacağını soran hayranına “Evet” yanıtını verdi ve daha sonra şarkının bittiğini ekledi.

Hayranlar şüpheci yaklaşmaya devam etse de, ortak çalışma gerçekten gelecekmiş gibi gözüküyor. Yakın zamanlarda DJ Snake, Instagram hikayesinde Lisa ile çalıştıkları şarkının bir ekran görüntüsünü paylaştı. BLACKPINK ve Lisa’nın hesaplarının eklendiği hikaye gönderisinde, iki ses kanalına sahip müzik yapma programı görüntüsü bulunuyor. Ses kanallarının birinin adı “LISA_CHO DB” ve bu büyük ihtimalle Lisa’nın vokal ses kaydı. Müzik yapımında “CHO” kısaltması “CHORUS” yani koro anlamında kullanılıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu