K-Magazin

Şarkıcı Lim Young-woong, Seul’deki Mapo-gu Ofisi’nin Ardından Busan’daki Haeundae-gu Ofisine de Para Cezası Ödedi.

Lim Young-woong’un ajansı New Era Project 12’sinde, “İtiraz etmemeye karar verdik ve para cezası ödedik. Pek çok kişiye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi.

Lim Young-woong daha önce, “Haeundae Sağlık Merkezine kullandığımız Munikotin sıvısını içerik tabloları ekleyerek sadakatle açıkladık” dedi, “Hükümet ofisi Munikotin sıvısı kullanmış gibi görünüyor, ancak bu nedenle para cezası verdi. Busan’da yedi ay önce kullandığımız sıvının doğrulanması zordu.” dedi.

Lim Young-woong, geçtiğimiz günlerde Seul, Mapo-gu, Sangam-dong’daki TV Chosun ofis binasının bekleme odasında sigara içerken görüldü.

Ayrıca geçen yıl Busan’da düzenlenen “Mr Trot” konserinde kapalı alanda sigara içtiği için yine ateş altındaydı.

Sırada Lim Young-woong’un resmi konumu vardı.

Yeni Çağ Projesi, Haeundae-gu sağlık merkezinde kullandığımız Municotin sıvısını içerik tablosunu ekleyerek sadakatle açıkladı.

Bu bağlamda, hükümet dairesi, Busan’da yedi ay önce kullanılan sıvının mevcut sıvıyla aynı olduğunu doğrulamanın zor olduğu gerekçesiyle para cezası verdi.

Para cezası uygulama standardı, kullanılan maddelerin tütün veya nikotin içermesini şart koşmaktadır. Ancak, para cezası uygulamasına ilişkin mevcut durum göz önüne alındığında, eylemin kendisi para cezasına çarptırılmış gibi görünüyor. Bunun yasa tarafından belirlenen standartları karşılayıp karşılamaması üzücü. Ancak Yeni Çağ projesi, daha fazla kafa karışıklığına itiraz etmemeye karar verdi ve para cezası ödedi.

“Bu sorundan dolayı birçok kişinin yaşadığı rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.” dedi şarkıcı Lim Young-woong.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu