Netizen

Netizenler BLACKPINK’ten Lisa’yı Mnet’in ‘Kingdom’da görmek için sabırsızlanıyor

BLACKPINK’ten Lisa’nın muhtemelen Mnet’in ‘Kingdom’ın bir bölümünde görünebileceğine dair haberler var.

Raporlar, kız grubu üyesinin yarışma programına birçok hayranı heyecanlandıran (G) I-DLE’den Miyeon ile çıkabileceğini belirtti. Mnet, idolün rekabetçi realite şovunda göründüğü hakkındaki haberleri yalanlamadı, bunun yerine “Lütfen yayını izleyerek öğrenin” dedi.

Reddetme olmadığı için hayranlar, BLACKPINK’ten Lisa’nın dizide yer alacağından emin olduklarından daha da heyecanlandılar. Pek çok hayran, Lisa’nın yer aldığı yeni bölüm için heyecan ve beklentilerini sosyal medyada paylaştı. Birçoğu iKON’dan Bobby’nin Lisa ile işbirliği yapabileceğini ya da Lisa’nın Donghyuk ile muhteşem dans performansını görebileceklerini umuyor.

Uluslararası hayranların yanı sıra, Koreli hayranlar da heyecanlı ve kız grubu üyelerinin şovda görünmesini büyük bir heyecanla bekliyorlar. Çevrimiçi toplulukta Nate Pann, “Lisa harika olurdu” yorumunu yaptılar, “Şirket kadrosunun BLACKPINK, WINNER, AKMU ve hatta Big Bang olacağı için iKON’un YG’den davet ettiklerini manşetlere çıkaracağını düşünüyorum” Lisa şovda göründüğünde kesinlikle fırlayacaktı, “” Şovda arkadaşlıklarını sergilemelerini gerçekten istiyorum, Lisa’nın Jinhwan’ı ‘Oppa’ olarak adlandırmasını seviyorum! Sanırım çok tatlı “ve” iKON ve BLACKPINK’in ana dansçılarını gerçekten çok seviyorum! Onları görmek için çok heyecanlıyım! “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu