K-DramaK-Magazin

Oyuncu Han Ji Min, eğlence sektöründeki okul zorbalığı tartışmalarının ortasında bambaşka bir nedenle dikkat çekiyor

Son günlerde, çeşitli Koreli ünlüleri içeren çok sayıda okul zorbalığı tartışması oldu. Pek çok netizen, bazı ünlülerin okuldaki zorbalıklarının kurbanı olduklarını iddia ederek yaşadıklarını paylaştı.

Ancak aktris Han Ji Min tamamen farklı bir nedenden dolayı dikkatleri üzerine çekiyor.

22 Şubat’ta, SLR Kulübü adlı çevrimiçi bir toplulukta “Bir mezun Han Ji Min’in kişiliğini ifşa ediyor” başlıklı bir makale oluşturuldu. Sadece yazının başlığına bakarsak, Han Ji Min öğrenciyken kötü şeyler yapmış gibi görünüyor, ancak gönderi farklı bir şey ortaya çıkardı.

Han Ji Min, Chung-Ang Üniversitesi’ne bağlı bir lise olan Seomun Kız Lisesi’nden mezun oldu. Gönderinin yazarı, oyuncuyla ortaokul ve liseye gittiğini iddia etti ve Han Ji Min’i nazik davranışlarından ötürü övdü. Gönderiyi oluşturan netizen, “15 yıl oldu ama yine de unutamıyorum” dedi.

Yazar, “Han Ji Min okuldaki model öğrencinin somut örneğiydi. Han Ji Min olağanüstü güzelliğe ve olağanüstü notlara sahipti” dedi, birçok öğrencinin onu kıskandığını söyledi.

Netizen, Han Ji Min beysbol oynarken incindiğinde birçok kız öğrencinin ona gülebilecek kadar kıskandığından bahsetti.

Yazara göre Han Ji Min, tüm bunlara rağmen harika bir öğrenciydi. Netizen, birçok insanı etkileyen bir hikayeyi de ortaya çıkardı. “Zihinsel rahatsızlığı olan bir sınıf arkadaşı vardı. Bu öğrenci sınıfta genellikle kendi kendine mırıldanırdı. Tüm öğrenciler onu görmezden geldi ama Han Ji Min ona iyi davranan ve gülümseyen tek kişiydi.” dedi.

Yazıya destek için yazan mezunlar, Han Ji Min’in zaten reklamlarda yer aldığı için tiyatro ve film departmanına başvurmasını beklediğini, ancak Han Ji Min sosyal yardım departmanına başvurduğunu açıkladı. Aslında Han Ji Min, Seul Kadın Üniversitesi Sosyal Refah Bölümü’nden mezun oldu ve çocuklar ve ergenler için danışmanlık alanında yüksek lisans derecesine sahip.

Mevcut durumda pek çok ünlünün karanlık geçmişi ortaya çıkarken böyle bir geçmişe sahip olduğu için kendisini tebrik ediyoruz.

Başarılar Han Ji Min!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu