Uncategorized
Trend

K-Drama “Time” Ekibi Girls ‘Generation’dan Seohyun’un Kim Jung Hyun’un Tutumu Nedeniyle Sette Ağladığını Açıkladı

Eline dokunduğu her sahneden sonra ellerini sildiği iddia edildi.

Oyuncu Kim Jung Hyun’un ajansı O& Entertainment ile devam eden anlaşmazlığının ortasında, önceki tavır tartışması bir kez daha gündem oldu. Time’ın başrol oyuncusu Girls ‘Generation’dan Seohyun’a soğuk davranışı, O& Entertainment tutumunun kadınlarla ilgili kişisel sorunlardan kaynaklandığını iddia ettiğinde topluluk sitelerinde yeniden su yüzüne çıktı.

SBS Celebrity News’e göre, finale kalan 4 bölümle Time dizisinden çekilme kararı almıştı. Dramanın bir temsilcisi medyaya, dizinin çekimleri sırasında rol arkadaşından rahatsız olduğunu söyledi.

Basına göre, Kim Jung Hyun, rol arkadaşıyla ilgili romantik sahnelere inanılmaz derecede duyarlıydı ve ajansı aracılığıyla bunları olabildiğince azaltmak için talepte bulundu. Time’ın yazarı o sırada hastaneye kaldırılmak üzereydi ama sonunda Kim Jung Hyun’un isteklerine uyacak şekilde senaryoyu defalarca revize etmişti. Sonunda, diziden ayrılmaya karar verdi ve yazarın olay örgüsünün açısını değiştirmekte zorlanmasına neden oldu.

O sırada Seohyun’dan sorumlu drama ekibi, medyaya, dizinin orijinal olay örgüsünün Kim Jung Hyun’un karakterinin Seohyun’un karakteri için tamamen topuklanmasını gerektirdiğini açıkladı. Ancak personel, Kim Jung Hyun’un Seohyun ile göz göze bile gelmediğini ve bunun da çekimler sırasında zorluklarla sonuçlandığını iddia etti. Kim Jung Hyun’un Seohyun’un ellerine dokunduğu herhangi bir sahneden sonra ellerini ıslak mendille sildiği iddia edildi. Ekip, Seohyun’un sette ağladığını ortaya çıkardı.

Ayrıca, o sırada, meslektaşları, kadınlarla ilgili kişisel sorunlarına dair söylentileri gerekçe göstererek tavrını sorguladıklarında, Kim Jung Hyun’un bunu reddettiği bildirildi.

Kim Jung Hyun, kendisini çevreleyen güncel sorunlar hakkında henüz kişisel olarak konuşmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu