K-Magazin

BLACKPINK grubundan Jenny ve aktör Park Seo-joon aynı kıyafetleri giyiyordu

Jennie kısa süre önce Instagram’da iç çamaşırı giydiği bir fotoğrafı yayınlayarak manşetlere çıktı. Jennie fildişi kot ceket ve pantolonla turuncu bir sütyen giydi.

Fotoğrafta Jennie, noktayı vurgulamak için kalın bir lacivert bere ve marka logosu ve renk şeması olan çoraplar giymişti.

Daha önce, söz konusu kot ceket ve pantolon, Park Seo-joon’un bir reklam kampanyasına katılımıyla dikkat çekti.

Park Seo-joon, fildişi bir kot ceketi ve pantolonu parlak kahverengi bir tişört ile kapladı. Park Seo-joon, aksesuarları çıkararak ve alnını ortaya çıkaran bir saç modeli oluşturarak zarif ve rahat bir görünümü tamamladı.

Jennie ve Park Seo-joon tarafından giyilen kostüm, Calvin Klein ve tasarımcı Heron Preston’ın ortaklaşa oluşturduğu bir koleksiyon ürünü. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilebilen büyük boy bir kesimdir. Fiyatı yaklaşık 300.000 won.

Bu arada Jennie, likör, içecek ve şekerleme gibi çeşitli reklam modellerinin yanı sıra Chanel, Hera, Deshing Diva, Cheouche ve Vita 500 gibi moda güzelliğini oynayarak popülaritesini kanıtlıyor.

Park Seo-joon geçtiğimiz günlerde Lee Byung-hun ve Park Bo-young ile birlikte rol aldığı “Concrete Utopia” filmini çekmeye başladı. Ayın 15’inde, çıkışlarının 10. yıl dönümünü kutlamak için çevrimiçi bir hayran buluşması yapacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu