K-Pop

Eski Brave Girls Üyesi Hayun, Gruptan Neden Ayrıldığını Açıkladı

Eski Brave Grils üyesi Hayun, gruptan neden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı.

4 Mayıs’ta Hayun, Instagram hesabına, gruptan ayrılmasına neden olan sağlık nedenlerini ayrıntılarıyla anlatan bir gönderi yazdı. Hayun ilk olarak 2016’da Brave Girls’e katıldı (mevcut üyelerle aynı zamanda) ve “Rollin” ilk yayınlandığında orijinal kadrosunun bir parçasıydı. Ağustos 2018’de “Rollin” yeniden yayınlandı ancak Hayun sağlık nedeniyle promosyonlara katılmadı. Takımdan o ay sonra ayrıldı.

Brave Girls filmi “Rollin” in yakın zamanda yeniden canlanmasıyla, birçok hayran Hayun’un şarkının orijinal bir üyesi olarak ilgisini dile getirdi. Yanıt olarak aşağıdaki gönderiyi yükledi:

“Merhaba ben Hayun.

Brave Girls’den ayrılmam hakkında konuşmak istedim. Dürüst olmak gerekirse, bir süredir hipertiroidizm denen bir hormon bozukluğum var. Ancak, promosyonlarım sırasında hipertiroidizmim daha da kötüleşti, bu yüzden ajansımla görüştükten sonra, promosyon yapmaya devam etmemin benim için zor olacağı sonucuna vardık. Pişman olmama rağmen, gruptan böyle ayrılmaya başladım.

Hala hipertiroidizmle uğraşıyorum ama tedaviye odaklandım ve şu anda çok daha iyi yapıyorum. Hayranlara bu kadar geç söylediğim için özür dilerim ..!

Brave Girls’ün artan popülaritesini izlerken, ‘Rollin’i tanıtma deneyimini paylaştığım için çok hayranlık duydum.’ Şimdi ışığı gördüğüne göre, gerçekten çok mutluyum.

Sağlığım nedeniyle onlarla birlikte olamasam da, Cesur Kızların gelecekteki promosyonlarını içtenlikle destekleyeceğim. Ayrıca bireysel promosyonlara başlayacağım ve çeşitli görselleri sergilemek için çok çalışacağım, bu yüzden bana destek verirseniz minnettar olurum!”

Brave Girls, Mart ayında hitleri “Rollin” ile kısa süre önce viral oldu ve onlara mükemmel bir all-kill ve ilk müzik şovları kazandı. Grup şu anda bir yaz geri dönüşüne hazırlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu