K-Pop

Erkek Grubu VAV, Yumuşak Bir Bahar Esintisiyle Geri Dönüyor

VAV, 4. ve 5. günlerde resmi SNS kanalında dijital single’ı “Always” albüm kapağını ve parça listesini yayınladı. Fotoğrafta VAV, daha olgun ve ferahlatıcı güzelliğini pastel tonlu kostümlerle ortaya koydu ve yeni şarkının konsepti ile ilgili: “Kim ne derse desin her zaman yanınızda olacağım.”

Şarkı listesine göre “Always”, albümle aynı adı taşıyan başlık parçası “Always” ve üye Ace’in solo şarkıları “Goodbye” ve “Dry Flower” dahil olmak üzere toplam üç şarkıdan oluşuyor. Orduya katılmak üzere olan Ace, tüm şarkıların yazılmasına ve bestelenmesine katılmış ve hayranlarına anlatmak istediği tüm hikayeleri kaydetmiştir.

Ana parça “Always”, basit gitar performansını üyelerin sesleriyle birleştiren orta tempolu bir gitar şarkısı ve 2019’da çıkan “Sweet Heart” ın ardından hayranlar için özel bir şarkı.

Üye Ace’nin solo şarkısı “Good Bye”, piyano performansını ve koronun sesini kontrast oluşturan noktaların yanı sıra hayranlar için bir sevgi duygusu sunuyor. Ayrıca, “Kuru Çiçek” karşı cinsin kalbini ilk bakışta ifade eden bağımlılık yaratan korosu ve sözleriyle çekici.

Daha fazla büyümeyi öngören VAV, 10’unda yeni şarkısı “Always” ile başlayarak hayranlarıyla çeşitli içerikler aracılığıyla iletişim kuracak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu