K-Magazin

Eski IOI üyeleri hayranlarına olan sevgilerini dile getirdi

4. günü saat 7’de, IOI “Evet, onu seviyorum!” Bu, çıkışının 5. yıl dönümünde canlı bir performans sergiledi.

Canlı sahnenin ardından IOI üyeleri hayranlara bizimle birlikte oldukları için teşekkür etti.

IOI, 2016 yılında Mnet ‘Produce 101’ seçme programı aracılığıyla oluşturuldu. Bir yıldır popüler olan üyeler, beş yıl sonra yeniden bir araya gelme vaadiyle faaliyetlerini tamamladılar. Etkinlik, çıkışlarının beşinci yıldönümü münasebetiyle ilk çıkışlarının yapıldığı gün olan 4 Mayıs’ta yapıldı.

Jung Chae-yeon Instagram’da “Böyle değerli bir ilişkiye sahip olduğum için minnettarım ve mutluyum. Sayenizde bir araya gelebildik. Bizi bekleyen hayranlarımıza çok teşekkür ederim. Evet, ben sevdim ” dedi ve üyelerle çekilen fotoğraf ve videolar yayınlandı.

Resimde üyeler birbirlerine sımsıkı sarılıyorlar veya şefkatle poz veriyorlar ve uzun bir süre sonra birbirlerini görmekten mutlu oldular.

Takip eden videoda takımın sloganını karşılayan üyeler, hayranlarıyla tekrar buluşacakları günü vaat ederek “Tekrar görüşeceğiz” dedikleri dikkat çekti.

Üye Lim Na-young, Instagram hesabından “5. yıl dönümümüzü kutladığınız için teşekkür ederiz. Bizi bekleyen hayranlarımız sayesinde bugün mucizevi bir şey olabildi. Sizi seviyorum” diye bir fotoğraf yayınladı.

Arka arkaya Lim Na-young, “teşekkür ederim” yazan beş fotoğraf yayınladı.

Fotoğrafta Lim Na-young, beyaz kurdele bluz ve uzun düz saçla beyaz bir ceket giyiyor, gülümsüyor ve kameraya bakarak kişisel bir fotoğraf çekiyor.

Ayrıca, üye Choi Yoojung Instagram’da “IOI 5. yıldönümü. Sözümüzü tutabilmemiz için bizi bekleyen ve bizi destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum.” Dedi. “Bugünkü gibi mutlu olduğum için çok mutluyum :) Evet, onları seviyorum! Sizi seviyorum IOI Üyelerle iki fotoğraf yayınladım.” dedi.

Resimde, üyeler pırıl pırıl gülümsüyor ve hayranlarına sevgilerini göstermek için kameraya kalp atıyorlar.

Üye Kim Doyeon, Instagram hesabına, “Evet, bayıldım! Sizi uzun bir süre sonra gördüğüme çok sevindim!” Diye yazdı. Bizi bekleyen tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz :) ” dedi ve beş fotoğraf yayınlandı.

Resimde Kim Do-yeon, köprücük kemiği çizgisini gösteren bir iple, çizgili bir elbise içinde çeşitli pozlarda poz verirken görülüyor.

Bu arada IOI, hayranlarına verdiği ‘Beş yıl sonra tekrar bir araya gelelim’ sözünü tutmak için çıkış tarihlerinde canlı performans sergiledi. Üyelerden Kang Mina ve Joo Kyul-kyung program nedeniyle katılamadılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu