K-Magazin

BTS’ten Suga, Duygusal Olarak Daha Güçlü Hissetmek İçin Her Gün Ne Yaptığını Açıkladı

BTS’den Suga, Weverse Magazine ile yaptığı bir röportajda zihinsel ve duygusal olarak her zaman iyi durumda olmak için kendine nasıl baktığını anlattı.

Salgının onu yorup yormadığı sorulduğunda, ailesiyle düzenli olarak görüşmenin kendisini daha istikrarlı hissetmesine yardımcı olmasında büyük yardımı olduğunu açıkladı.

Bir şeyi kaybettiğinde, başka bir şey kazanıyorsun gibi bakıyorum. Kore’ye geldiğimden beri ailemi daha fazla görebildim. Bu anlamda kendimi daha istikrarlı hissediyorum, bu yüzden her gün işlerin yakında düzeleceğini umacak kadar yorgun değilim.

— Suga

Son zamanlarda kendisi hakkında daha çok şey öğreniyor ve işe belirli bir zamanda başlayıp bitirdiğinde kendini iyi hissettiğini keşfetti. Ayrıca o gün kendini iyi hissetmek için saat kaçta uyanması gerektiğini de biliyor.

İş ve ev arasında gidip geliyorum ve daha önce bilmediğim yönlerimi düşünmeye başladım. Bunun gibi, belirli bir zamanda işe başlayıp bitirdiğimde biraz rahat hissediyorum. Eskiden ertesi gün iş için belirli bir saatte yatmam gerekirken ya da erken kalkmakta zorlanıyordum, şimdi kendimi iyi hissetmek için saat kaçta uyanmam gerektiğini anladım.

— Suga

“Hayatta aradığım şey duygusal istikrar ve bu günlerde gerçekten çok heyecan verici veya üzücü bir şey olduğunu düşünmüyorum” diye ekledi.

Son olarak, duygusal durumunun müziğini nasıl etkilediği sorulduğunda, büyük bir fark olmadığını paylaştı. Örneğin, hüzünlü bir şarkı yazarken artık üzüntü gibi belirli bir duyguyu hissetmesine gerek yok.

Üzerinde büyük bir etkiye sahip değiller. Biraz şarkı sözü yazma şeklimi etkilediğini düşünüyorum ama şu anda herhangi bir şarkı sözü üzerinde çalışmıyorum. Uzun zamandır müzik yapıyorum, bu yüzden o anda hissetmediğim duyguları ifade etmemin mümkün olduğunu düşünüyorum.

— Suga

“Permission To Dance” üzerine konuştu ve yayın tarihi konusunda mutlu olduğunu açıkladı. “Ve böyle bir durumda ‘Permission To Dance’ı yayınlamamız iyi oldu.” açıklamasını yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu