K-LİSTE

TREASURE’dan Haruto ve Jeongwoo Arasındaki En Şirin 10 An

Gelin günlük TREASURE zarafet dozunuzu alın!

TREASURE’ın ana rapçisi Haruto ve ana vokalisti Jeongwoo en sevimli arkadaşlar ve aralarındaki bu 10 sevimli an bunu kanıtlıyor. İç açıcı “RuJeongwoo” / ”HaJeongwoo” iyiliği için okumaya devam edin.

1.Jeongwoo, ortağı olarak Haruto’yu seçtiğinde

Haruto ve Jeongwoo, ilk günden beri Teume’nin kalbini ısıtıyor. TREASURE’ı oluşturan YG Entertainment hayatta kalma şovu olan YG Treasure Box sırasında, kursiyerlerden bir keresinde iki kişilik bir birlik oluşturacakları ve birlikte savaşacakları bir ortak seçmeleri istendi. Jeongwoo’nun sırası geldiğinde, tereddüt etmeden Haruto’yu seçti, ikisi de birbirlerine sevimli bir el salladıktan hemen sonra.

2.Haruto, Jeongwoo’ya iltifat ettiğinde

TREASURE üyelerinden bir Billboard röportajı sırasında birbirlerini iltifat etmeleri istendiğinde, Haruto’nun en iyi arkadaşı hakkında söyleyecek tatlı şeylerden başka bir şeyi yoktu ve Jeongwoo’nun utangaç tepkisi bu anı daha da sevimli hale getirdi.

3.Jeongwoo, Haruto’ya teşekkür ettiğinde

Jeongwoo’nun “Arkadaşım Haruto! Benimle ilgilendiğin için teşekkür ederim ve seni seviyorum ”, iki grup arkadaşı arasında şimdiye kadar gördüğümüz otantik tatlı anlardan biri olmalı.

4.Birbirlerine güven verdiklerinde

Jeongwoo ve Haruto, YG Treasure Box sırasında birlikte en sinir bozucu ve önemli aşamalarından birini birlikte gerçekleştirmek üzereyken, Jeongwoo ve Haruto en iç açıcı gülümsemelerle birbirlerine tatlı bir şekilde güven verdiler.

5.Haruto, Jeongwoo ile dalga geçmeyi sevdiğinde

Haruto’nun tepkilerini kopyalayarak Jeongwoo ile dalga geçtiği bu özel an, kesinlikle Teume’nin yüzlerine bir gülümseme getirecek ve Jeongwoo’nun tepkisini görmek bu gülümsemeyi daha da büyütecek.

6.Bebek bakıcılığı becerileriyle şok olduklarında

Kötü bir günde beni almaya mı ihtiyacınız var? Haruto ve Jeongwoo’nun bir gün bebek bakıcılığı yaptığı bu derlemenin tüm endişelerinizi (ve belki de kalbinizi) eriteceğini söylediğimizde bize güvenin

7.Selcaları her şey olduğunda

Haruto ve Jeongwoo, gördüğümüz en şirin selca (selfie) fotoğraflarından bazılarını yayınladı. Bu iki en iyi arkadaşın tamamen yakışıklı olması sadece resimlerindeki zekâ düzeyini artırıyor ve onlardan uzaklaşmayı imkansız kılıyor.

8.”Oh Yeah” yazdıklarında

İkili olarak izlemesi sadece Jeongwoo ve Haruto yetenekli ve eğlenceli değil, aynı zamanda inanılmaz derecede sevimli. BIG BANG’ın GD & TOP’undan “Oh Yeah” şarkısını dinlediklerinde, Yang Hyun Suk bile gülümsemesini engelleyemedi.

9.Birlikte bir Winner konserine gittiklerinde

İkili dans etmek ve WINNER şarkılarına zıplamak mükemmel bir kombinasyon olmalı. Onları yaşlılarına destek olurken çok eğlendiklerini ve eğlendiklerini görmek herkesi eritir.

10.Jeongwoo, Haruto’nun hayran görüşmesinde bir kamera hücresi yaptığında

Bu klip Teume’nin beğenisi için çok kısa olsa da Haruto ve Jeongwoo’nun gülümsemeleri onu kolayca en iyilerden biri yapıyor. Paylaştıkları gülüşler, bu hayranlığa ilk elden tanık olan hayranı kıskandırıyor.

Sizce de oldukça tatlı değiller mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlarda paylaşın!

TREASURE Grup Tanıtımı – Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu