K-Magazin

Hwang Bo, Hong Kong’da Kaldığı Süre Boyunca Parasını Ve Sevgisini Kaybettiğini Söyledi

Şarkıcı ve aktris Hwang Bo, Hong Kong’daki kalışı hakkında samimi bir şekilde konuştu.

Girls’ Generation’dan Yuri’nin programı ‘Yuri’s Winning Recipe 2’nin 5. bölümünde yer aldı. Gösteri sırasında Hwang Bo, Hong Kong’un konuşkanlığında öğrendiği bir çilekli votka tarifi paylaştı. Tarifi tanıttı, “Hong Kong’da yaşadım ve bu, Hong Kong’un konuşkanlığında içtiğim ilk kokteyl. Her gün oraya gittim çünkü tarifi bulmak istedim.” dedi.

Yuri daha sonra neden Hong Kong’dan döndüğünü sordu ve Hwang Bo samimi bir şekilde kira parasının bittiğini söyledi. “Başlangıçta bir ay planlamıştım, ancak uzun vadeli bir sözleşme imzalarsam para biriktirebileceğim için bir buçuk yıl kaldım. O zamanlar evleneceğimi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı” dedi.

Devam etti, “Evlenmeden önce istediğim şeyleri yapmak istediğim için ayrıldım. Yurtdışında yaşamak istedim. Ama sonra Hong Kong’dayken terk edildim. Eve döndükten sonra evlenecektim ama sonunda bitirdim. Hem parayı hem de erkek arkadaşımı kaybetmek. Ama ben de çok şey kazandım.” dedi.

Yukarıdaki bölümün ilk bölümünü izleyin ve her Cumartesi gecesi ‘Yuri’s Winning Recipe 2’nin yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu