K-Pop

A Pink’den Na-Eun Kişisel Olarak Play M Entertainment’tan Ayrılışını Anlatıyor

Bir Pink üyesi / aktris Na-Eun, hayranlarına teşekkür etmek ve Play M Entertainment ile yollarını ayırma kararını ele almak için Instgram’a gitti.

1 Mayıs saat 03.00 civarında, idol / oyuncu Instagram’ını uzun bir gönderi ile güncelledi.

Çeşitli resimler ile, “Merhaba. Bu A Pink’ten Na-Eun. 18 yaşında çıkış yaptığımdan bu yana 10 yıl geçti. Geriye dönüp baktığımızda, 18 yaşındaki Son Na-Eun” I Don “şarkısını söylüyor. t Know ‘bugün 28 yaşındaki Son Na-Eun’a çok sevgi ve destek sayesinde büyüyebildi ve hayatımın en mutlu zamanını minnettarlıkla geçirebildim.

Üyelerime, Pandalarıma, Play M ailesine, çalışanlarına ve çok daha fazlasına tüm bu yıllar boyunca yanımda oldukları için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Üyelerle ve şirketle yaptığım uzun ve düşünceli bir tartışmadan sonra karar verdiğim şeyi iletmek için yazıyorum.

Şimdilik her koltuğumuzda ayrı ayrı çalışacağız. Ama ne zaman A Pink olarak yeniden bir araya gelsek, en iyi hallerimizi bir grup olarak sunacağız, bu yüzden lütfen daha parlak bir gelecek için bizi neşelendirin! 10 yıllık ailemden uzakta, yeni bir yerde yeniden başlamak konusunda biraz endişeliyim, ama daha olgun Son Na-Eun olmak için çok çalışacağım! Teşekkür ederim!

Sen benim parlayan yıldızım,
Sen oradaysan hiç tereddüt etmem,
Yanımda hep benimle kal,
Sen benim parlayan yıldızım,
Sana karşı olan hislerim asla bitmez,
Hep seninle olacak.”



İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu