K-Magazin

Yoo Seung-ho’nun Yeni Yapılı Vücudu + Egzersizleri, Kasları Ve Mükemmel Değişimi

Aktör Yoo Seung-ho erkeksi vücudunu gösterdi.

Erkek dergisi GQ kısa süre önce Yoo Seung-ho ile bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi ve daha olgun bir görünüm sergileyen beklenmedik bir çekicilik vardı.

Özellikle Yoo Seung-ho, mevcut yumuşak ve şık görünümden farklı, sağlam bir fiziksel ve sert atmosferi ortaya çıkararak izleyicilerin dikkatini çekti. Buna ek olarak, mükemmellik dolu gözlerinden rahat gülümsemesine kadar çeşitli yüz ifadeleri gösterdi ve son derece hassas olan görselini tamamladı.

Fotoğraf çekimine verdiği röportajda, “Küçüklüğümden beri kolay kilo alamadığım bir kompleksti. Ancak, geçen yıl “Memorist” dramasını bitirdikten sonra, çok çalıştım ve vücudumda kaslar gördüm ve azar azar değiştim. Denersem yapabileceğimi fark ettim. Güven kazandım ve düşüncelerimi olumlu yönde değiştirdim.” dedi ve daha olgun ve daha derin tarafını gösterdi.

“Bu yıl 29 yaşımı bitirdim ve egzersizle daha fazla güven kazandım, bu yüzden yeni girişimlere açığım.” dedi. “Yapmadığım veya mevcut çerçevenin dışında kalan şeyleri deneyeceğim.” diyen Yoo Seung-ho, gelecekteki faaliyetlere ilişkin beklentileri artırdı.

Kaynak
ılgan sports

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu