K-Pop

JYP Entertainment, DAY6’nın Yeni Albümlerinin Tanıtımını Yapmayacağını Duyurdu

DAY6 erkek grubu yeni albüm etkinliklerini herhangi bir grup promosyonu olmadan albümün yayınlanmasıyla tamamlayacak.

JYP Entertainment, 19 Nisan’da resmi sosyal medyasında, orduya katılmak zorunda olduğu için lider Sungjin’in yokluğu nedeniyle grubun grup olarak tanıtım yapmayacağını açıkladı. JYP, Sungjin’in askere alınmasının bu albümle ilgili grup etkinliklerinde pratik zorluklara neden olacağını açıkladı.

Şirket, “Bazı talihsiz haberleri vermek zorunda olduğumuz için üzgünüz. Ancak hem grup hem de şirket, albüm faaliyetlerine tüm grup olarak promosyonlarla devam etmenin daha anlamlı olacağına inanıyor. Bu nedenle, Sungjin’in üye olması nedeniyle grubun albüm tanıtımına ara vermesine karar verdik. Dikkatli düşündükten ve üyelerle konuyu tartıştıktan sonra karar verdik. “

DAY6 ayrıca, geçen yıl Mayıs ayında altıncı mini albümleri ‘The Book of Us: The Demon’un yayınlanmasından bir gün önce grup etkinliklerini askıya aldı. Bu süre zarfında ajans, “Bazı üyeler psikolojik kaygı belirtileri gösterdi ve yakın bir muayene, grubun dinlenmeye ve dengeye ihtiyacı olduğuna dair bir doktor görüşü aldıktan sonra ekibin faaliyetlerinin geçici olarak askıya alınmasına neden oldu” dedi. Sonuç olarak, DAY6 daha önce herhangi bir grup promosyonu olmadan yalnızca albümü yayınladı.

Eğlence ajansı, erkek grubunun ‘The Book of Us: Negentropy’yi bir kez daha promosyon yapmadan yayınlayacağını duyurunca DAY6 hayranları bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu