K-Drama

Idol Aşk Draması ‘Taklit’, Duygusal Gençlik Posteri Yayınlandı

Hayalleri ve tutkuları olan idollerin sevdiği gençlik draması ‘Taklit’ ten duygularla dolu bir karakter posteri yayınlandı.

20’sinde KBS’nin yeni dizisi ‘Imitation’ın (Min-Jung Kim, Choi Sun-young, Yönetmen Han Hyun-hee) yapım ekibi Jung Ji-so, Lee’nin yeni görsellerini içeren beş kişilik beş renkli bir poster yayınladı. Jun-young, Park Ji-yeon, Yunho ve Denian.

‘Taklit’, idol ‘1 Milyon Eğlence Sınavı’ ile gerçek zamanlı hayalini kuran tüm yıldızları alkışlayan bir idol adama kitabının başlığıyla aynı isimli Kakao Page webtoon’una dayanan bir dramadır. Yönetmen Han Hyun-hee, yönetmen Kim Min-jung ve ‘Çaylak Subay Goo Hae-ryeong’ ve ‘Solomon Perjury’yi yöneten Choi Sun-young’un görüşmesiyle beklentiler arttı.Bu gün yayınlanan posterde, Jung Ji-so ilk önce oyuncak bebek gibi güzelliği ve kürsüye sağlam bir bakışla dikkat çekiyor. Sıçrama için hazırlanmayı bitirmiş gibi görünen görünüm ve “Şimdi sahteyim ama hala gerçek şeyi hayal ediyorum” un bir kopyası, oyundaki Jung Ji-so karakterini temsil ediyor, Maha.

Öte yandan Lee Jun-young, kadınların kalbini sallayan üst düzey bir idolün atmosferini açığa çıkaran heykelsi bir görsel ve yoğun bakışa sahip. Aynı zamanda, ‘benim için ihtiyacın olan tek şey, en iyisi’ ifadesi, Kore’nin en büyük erkek grubu olan Shax’ın Mach’a karşı merkez gücünün samimiyetini ifade ediyor.

Ayrıca, Park Ji-yeon’un kendine güvenen ‘TOP of the TOP, kimse benim yerimi alamaz’ sözü öne çıkıyor. Park Ji-yeon, Larimar’ı idol dünyasının en iyi kadın solo sanatçısı olarak oynuyor. ‘Passiondol’ Sparkling’in bir üyesi olan Yujin rolünü oynayan Yunho, ‘Vazgeçmeyeceğim, rüya yok, Mach yok, spot ışığı yok’ gibi güçlü bir hırs ortaya koydu ve Jung Ji-so ile üçgen bir romantizmin habercisi oldu. Lee Jun-young.

Son olarak, ajansın Jung Ji-so’nun ait olduğu üç üyeli kız grubu çay partisinin temsilcisi Ji-hak rolünü oynayan Danian, tutku dolu bir idol yapımcısının yüzünü ‘Ben kazandım’ diyerek ortaya koyuyor. Yumuşak bir gülümsemeyle ‘sizi bir ürün gibi’ yapmak.

Bu arada, Kakao Page’in orijinal webtoon “Taklit”, 2014’teki ilk serileştirmesinden bu yana 460 milyon görüntülemeyi aşan kümülatif webtoon görüntülemeleri, 3,9 milyonu aşan abone sayısı ve Kakao Page’in en büyük fandom IP kümülatif 600.000 yorumuyla inanılmaz bir şekilde sevildi. Kuzey Amerika’nın yanı sıra Japonya, Çin, Fransa, Endonezya, Tayland ve Tayvan’da da bir sansasyon yaratıyor.

Özellikle, ‘Top Star’ La Lima, ‘Completed Idol’ Sharks, ‘Growth Idol’ Tea Party ve ‘Passion Idol’ Sparkling gibi ‘Taklit’ yeni dünya görüşü, izleyicilerin ilgisini çekiyor.

KBS’nin yeni dizisi ‘Taklit’ önümüzdeki ayın 7’sinde 23: 20’de yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu