K-Pop

‘Special Ace’ Taemin 2 Mayıs’ta Solo Bir Konser Verecek … Biletler 20 Nisan’da Açılıyor

SHINee Taemin, 2 Mayıs’ta dünyanın ilk çevrimiçi özel ücretli konseri “Beyond LIVE” ile solo bir konser verecek.

Taemin’in solo konseri “Beyond LIVE – TAEMIN: NGDA” (Beyond Live – Taemin: Never Gona Dance Again), 2 Mayıs günü saat 15: 00’te Naver V LIVE’ın Beyond LIVE kanalında dünya çapında canlı yayınlanacak. hayranları.

Özellikle bu konser, Taemin’in Aralık 2019’da Japonya’da düzenlenen “T1001101” (Til Public Daily) ‘den bu yana bir yıldan dört aydan fazla bir süredir aldığı ilk solo konseridir ve Taemin’in sadece onun değil, kendi şehvetli sahnesi ve cazibesiyle tanışmak için yeterlidir. geçmiş hitleri, ama aynı zamanda üçüncü albümü “Never Gonna Dance Again.”

Ayrıca Taemin, sadece grup olarak değil, aynı zamanda sağlam şarkıları ve mükemmel performansıyla solo bir sanatçı olarak da benzersiz rengini gösterdi ve “özel as” tarafını kanıtladı, bu nedenle bu performansla sahne için beklentiler daha da yüksek.

“Beyond LIVE – TAEMIN: NGDA” için biletler 20 Nisan saat 15: 00’den itibaren Naver V LIVE’da da satışa sunulacak ve giriş biletleri ve MD ürünlerinden oluşan paketler SMTOWN & STORE web sitesinde satılacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu