K-Magazin

Park So-yi, YG Entertainment İle Özel Sözleşme İmzaladı … Kim Hee-ae X Kang Dong-won Ve Hansotbap

Aktör Park So-yi, YG Entertainment ile özel bir sözleşme imzaladı.

YG Entertainment 19’unda “Sağlam oyunculuk becerileri ve mükemmel potansiyele sahip aktör Park So-yi ile birlikte olmaktan mutluyum” dedi ve “Oyuncunun yeteneğini gelecekte tam olarak destekleyeceğiz” dedi.

Park, ilk kez 2018’de ‘Mistress’ adlı dramayla sahneye çıktı. Filmografi, tvN’nin draması “Her Private Life”, JTBC’den “My Country”, “Senior, Don’t Apply Lipstick” gibi bir dizi eserle sağlam bir şekilde inşa ediliyor. tvN’den “Mouse”, “Again, Spring” ve “Hotel Lake” filmleri.

“Save Me from Evil” filminde, çaresiz suikastçının (Hwang Jung-min) çaresizce bulmaya ihtiyaç duyduğu çocuk “Yoomin” rolünü oynadı, ezici oyunculuk becerileriyle seyirciyi büyüledi ve görünüşünü duyurdu. “Dahi çocuk.

Park So-yi, 300-1 rekabet oranını kırarak “Güvenlik” filminde dokuz yaşında yardımcı olan Seung-yi rolünü de oynadı. Park So-yi, saf ve sevimli çekiciliği ve içten tutkulu performansıyla birçok insanın kalbini etkiledi ve son derece eksiksiz bir iyileştirici filmi doğuran bir kahraman rolünü oynadı.

Park So-yi, ‘Noel Hediyesi’ filmi de dahil olmak üzere çeşitli roller oynayacak.

Bu arada YG Entertainment’da Kim Hee-ae, Cha Seung-won, Choi Ji-woo, Jung Hye-young, Kang Dong-won, Yoo In-na, Soo-hyun, Son Ho-joon, Lee Sung-kyung gibi oyuncular yer alıyor Jang Ki-yong, Lee Soo-hyuk ve Kyung Soo-jin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu