K-Magazin

Komedyen Şarkısı Joon-geun “My Life, Eurachacha” Trot Şarkısını Söyleyecek

Komedyen Şarkısı Joon-geun, “c” da Seo Bukae rolünü oynadı.

Song Jun-geun, Kanal A’nın 18’inde öğleden sonra yayınlanan “Now I’m Going to Meet You” programında yer aldı. Kısa süre önce ikinci bir işe meydan okuyan Song Joon-geun, “Bukae bugünlerde trend. Bir trot şarkıcısına meydan okudum. Bunu tek başıma yapmadım ama bir düet albümü çıkardım” dedi oyuncu kadrosunu şaşırtarak. savaş karşıtı bir buket ile.

Song Joon-geun daha sonra şarkıyı tanıttı ve “Bu birçok insana güç veren bir şarkı, ‘Hayatım’ dedi. Özellikle Song Jun-geun’dan kısaca şarkı söylemesi istendi ve “Benim payım çok kısa. Bu yüzden sizin için kısaca çalacağım,” dedi sinsi bir gülümsemeyle.

Bu gün Song Jun-geun, bestelenmiş sesi ve zengin sesi ile canlı olarak “Life in Eurachacha” şarkısını söyleyerek ona kulak verdi. Hong Seo-sam, Song Joon-geun’un beklenmedik şarkı söyleme yeteneğini övdü ve “O yetenekli” dedi ve Park Eun-hye samimi bir destek verdi ve “İşe yarayacağını düşünüyorum” dedi.

Nefis tırısıyla stüdyoya heyecan katan Song Jun-geun, Kuzey Koreli kaçakların anlattığı çeşitli Kuzey Kore hikayelerine canlı tepkilerle zengin bir talk show süsledi. Özellikle Kim Il-sung’un Kuzey Koreli kaçakların bizzat duydukları ve Kuzey Koreli spiker Lee Chun-hee’nin her zamanki sesinin takip edildiği yetiştirilme tarzı dikkat çekti.

Song Jun-geun ve Chae-yoon’un “My Life in Eurachacha” esprili ve empatik sözler ve Chae-yoon ve Song Joon-geun’un sesiyle dinlediğinizde size güç veren bir destek şarkısı. Trot yapımcı dünyasında yükselen bir güç olan Big Boss (Kim Tae-kyu), “Fiercely Exciting” i besteleyen Park Hye-yeon ve çaylak söz yazarı Oh Eun-young, daha eksiksiz bir şarkı oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Song Joon-geun, son düet şarkısı “Life in Eurachacha” yı yayınladıktan sonra Chae-yoon ile aktif oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu