Editörün Seçimi

İşte BTS Gibi En Havalı Kazaklar ve Kapüşonlular Giymenin Maliyeti

Burada çok pahalı parçalar var!

BTS , takım elbise ve polo gibi şık kıyafetler giydiğinde seksi, ancak gündelik kıyafetlerde de muhteşem görünüyorlar. Basit kazaklarda bile kırmızı halıya hazırlar!

Hangi markaları giydiklerini ve kıyafetlerinin ne kadara mal olduğunu bilmekle istiyorsanız, aşağıya göz atın!

1. Jin

Jin , önünde sevimli bir karakter logosu bulunan yeşil bir MSGM sweatshirt giymişti. Şaşırtıcı bir şekilde 195 dolara satıldığı için sıradan bir kazak değil.

Bir Weverse özçekiminde, INSTANTFUNK’un 90 ABD dolarından daha uygun fiyatlı mor “20SS Soluk Logo Sweat Shirt” giydi.

2. Jungkook

Moda, Jungkook’un göbek adıdır! Sweatshirt’ünün adı “All Eyes On Me” idi. Lamodechief parçası tam olarak $96.69 USD’ye satılıyor.

Özçekimler kesinlikle onun işi! Jungkook, bir Simbol L Logolu Kazak içinde sportif ve havalı görünüyordu. Kazak 89.000 KRW (yaklaşık 79.10 USD) fiyatla satılıyor.

3.Jimin

Sıradaki, Jimin bir BTS canlı videosunda parlak ve sevimli görünüyordu. Bottega Veneta’nın “Bisiklet Yaka Kazağı” nı giymek için doğmuş gibi görünüyordu. Sahibi olmak istiyorsanız, 820 USD doları tutarında bir harcamaya hazır olun!

Çok güzel!

4.RM

BTS’nin sevilen lideri RM, özgeçmişine kesinlikle “profesyonel model” ekleyebilir. Supreme’in 600 ila 800 USD arasında değişen “Bandana Box Logolu Kapüşonlu Sweatshirt” ün içinde oldukça çarpıcı görünüyordu.

Daha eğlenceli bir görünüm için Marni’nin 450 ABD doları tutarındaki “Çizgili Örgü Kazak” ı seçti. Japan Fan Club fotoğrafında çok tatlıydı!

5.J-Hope

IRENEISGOOD’un “You Good?” kazağı 257 Euro (yaklaşık 305 USD) satılıyor. Bu kazak onun güneşli kişiliğine mükemmel bir şekilde uyuyor.

Japan Fan Club gönderisinde J-Hope, bu kez lüks moda markası CELINE’dan parlak sarı bir kazak daha giydi. Beklendiği kadar maliyeti 690 USD olan “The Dancing Kid Hoodie” içerisinde oldukça mükemmel gözüküyor.

6.Suga

Suga, gündelik kıyafetler konusunda da yakışıklıydı. Bu yılın başlarında yaptığı vlive yayını sırasında, MASTERMIND World “Block Check Hooded Shirt.” ini giymişti. Göz sulandıran bu kazak 1.015 ABD doları değerinde!

“Life Goes On” videosunda da giydiği Helmut Lang’ın yeşil “Intarsia Wool Sweater” ını sevimli bir karakter baskısıyla giymişti. Satın almak istiyorsanız size 520 ABD doları tutarında geri ödeme yaptıracaktır!

7-Taehyung

Son olarak, V gündelik kıyafetle bile bir yıldızdan daha az görünmüyor! Gri kapüşonu basit görünebilir ama aldanmayın. Üzerindeki CELINE’in “Baskılı Polar Kapüşonlu Trikosu” 734 dolara satılıyor . Tabii ki, içinde çok güzel görünüyordu!

Modaya gelince, tüm BTS üyeleri modanın kralıdır!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu