MV
Trend

StayC’nin ‘ASAP ‘ MV’si Yükselişte 10 Milyon Görüntülemeyi Aştı

Kız grubu STAYC’nin (Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon, Jai) ‘ASAP’ klibi tek seferde 10 milyon görüntülemeyi aştı.

Hi-Up Entertainment’ın 12 nisan haberine göre, STAYC’nin resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan ikinci single ‘STAYDOM ‘un başlık şarkısı’ ASAP ‘müzik videosu 11 nisan günü öğleden sonra 10 milyon görüntülemeye ulaştı.

Saat 18.00’de ses kaynağı ile aynı anda yayınlanan ‘ASAP’ müzik videosu, yaklaşık 3 günde 10 milyon görüntülemeyi geçmeyi başardı. Bu, piyasaya sürüldükten sonraki 10 günde 10 milyon görüntülenme elde eden ve STAYC’in 4. nesil kız grubu temsilcisinin sıcak yükselişini kanıtlayan çıkış şarkısı ‘SO BAD’den bir hafta daha kısa. Müzik videosu görüntülenme sayısı 10 milyon görüntülemeyi aştıktan sonra bile hızla artmaya devam ediyor ve bu yüksek hızla 200 milyon görüntülenme beklentisi de artıyor.

Kısa bir süre önce müzik videosunun 10 milyon görüntülenme oranını kırma sözü vererek görsel bir video yayınlayacağına söz veren Stay-C, görsel videoyu 12’sinde resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlayarak sözünü tutacak.

STAYC faaliyetlerinin 2021 yılında başladığını duyuran ‘STAYDOM’, yayınlanır yayınlanmaz yerli ve yabancı K-pop hayranlarından büyük ilgi gördü. “ASAP” piyasaya sürüldüğünden bu yana gerçek zamanlı müzik listelerinde rekor kırarak yayınlandıktan sonra Bugs’da 5., Genie’de ise 17. sıraya yükseldi. Tepkiyi kanıtladı.

‘ASAP’, Black Eyed Pil-seung ve tüm grubun ürettiği, ilk şarkısı ‘SO BAD ‘ ve çok sayıda hit şarkıyla işbirliği yapan, ferahlatıcı ve büyüleyici sesi öne çıkan bir şarkıdır. Kalbimde mükemmel bir şekilde çizilen ideal türün ASAP (Mümkün Olduğunca Yakında) olarak görünmesini umuyordum.

Müzik videosunu buradan izleyebilirsiniz;

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu