MV
Trend

7 Üyeli Çaylak Kız Grubu Hot Issue’nun (HOT ISSUE) İlk Albümünün Şarkı Listesi Yayınlandı

7 üyeli çaylak kız grubu Hot Issue’nun (HOT ISSUE) ilk albümünün şarkı listesi yayınlandı.

Hot Issue’nun resmi Sosyal Medya kanalı üzerinden 12 Nisan 00:00’da yayınlanan ilk albümü ‘ISSUE MAKER’ın şarkı listesine göre, bu albümde ‘GRATATA’, ‘Dunga Dunga’, ‘Hide In The Dark’ başlık şarkısı yer alıyor. ‘,’ Purple ‘ve’ We go ‘ olmak üzere toplam 5 şarkı yer alıyor.

İlk parça ve başlık şarkısı ‘GRATATA’ onomatopoeik (Anlamına benzer ses çıkaran kelimeler kullanarak (örn. ring, pat, güm)) bir kelime olup, halkı büyülemenin sıcak konusunu eriten bir şarkı olan silah sesi anlamına gelir ve sıcak sayının gurur verici çıkışının izini eriten bir şarkıdır. Beste ekibine Aiming katıldı.

Özellikle şarkı yazma yeteneğine sahip üyeler Dana ve Hyungshin dikkat çekicidir. Üye Dana, albümün 3. parçası ‘Hide In The Dark ‘adlı parçada JBJ, Hwang Chi-Yeol ve Hwanhee ile birlikte çalıştı, şarkı sözlerinde, bestelerinde ve düzenlemelerinde tüm isimleri paylaşıldı.

İlk albümleri ‘ISSUE MAKER ‘ ile sorun çıkaran bir yıldız olma kararlılığını ifade eden Hot Issue (Nahyeon, Meina, Hyungshin, Dana, Yewon, Yebin, Dain), ilk başlık şarkılarında belli bir çekiciliği gizledi ‘GRATATA’ halkı ne tür bir sahneye çekeceği ve birçok küresel hayranın ilgisini çekiyor.

Bu arada, Hot Issue’nun ilk albümü ‘ISSUE MAKER ‘ 28’inde 18.00’de çeşitli müzik sitelerinde yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu