K-Magazin

“Youth With You” Hu Wenxuan Kişisel Olarak Arkadaşlık Dedikodularını Reddediyor ve Kariyeri Boyunca Çıkmamaya Söz Veriyor

Yakın zamanda S.K.Y’de “Youth With You” ile çıkış yaptı.

Çinli idol Hu Wenxuan, internetteki söylentilerde aktris Chen Siqi ile son zamanlarda romantik bir bağ kurmuştu. Ancak idol bu konuda şahsen konuştu. Resmi Weibo hesabı aracılığıyla Hu Wenxuan, hayranlarıyla samimi bir şekilde konuştu.

Sadece flört söylentilerini reddetmekle kalmadı, Hu Wenxuan bir adım daha ileri gitti ve hayranlarına idol olarak kariyeri boyunca kimseyle çıkmayacağına dair söz verdi.

Kararı hem hayranlarına hem de mesleğine saygı olarak ifade ediyor. Ancak Hu Wenxuan, asılsız söylentilere karşı mücadele ederken ne kadar zor olduğunu da paylaştı. Çevresindeki insanları endişelendirdiği için de özür diledi.

Hu Wenxuan, hayatta kalma gerçeklik programı We Are Young (2020) aracılığıyla S.K.Y’de çıkış yapan Yuehua Entertainment bünyesinde bir stajyerdir. Ayrıca Youth With You (2019) ‘a katıldı.

İfadesi aşağıda okunabilir.

“Neden bu konuda konuşamayacağımı soran kişilerle ilgili olarak – Bu kendi başıma karar verebileceğim bir şey değil. Orada burada pek çok söylenti var ama ben onlara katlandım. İnsanlar tarafından yanlış anlaşılsam bile, üstesinden geldim. Bu iki yılda büyük ya da küçük dedikodu eksikliği olmadı. Beni uzun süredir anlamayan bir grup insan tarafından alay edilen ve hakkında spekülasyon yapan bazı insanlar bana “Neden geçmişten değiştin?” Bazen aynada kendime baktığımda kendimi de biraz yabancı buluyorum. Doğuştan güçlü biri olmadığım için gerçekten pişmanım, incindiğimde hiçbir şey olmamış gibi davranamam. Her zaman kendimi ikna etmeye çalışırım, önemli değil, eğer özgür ruhlu bir insan olacaksam, diğer insanların dedikodusuyla ilgilenmeme gerek yok. Ancak tekrar tekrar ödün vermenin karşılığında aldığınız şey, biriken şeylerdir.

Aslında özür dilemem gerekiyor. Hayranlarıma, aileme, arkadaşlarıma ve çalışanlarıma. Sebep ne olursa olsun herkesin benim için endişelenmesine, kızmasına ve üzülmesine neden oldum. Çok üzgünüm ve herkesin güveni ve desteği için çok minnettarım. Burada olduğun için teşekkürler.

Şu anda, çıkma niyetim yok ve gelecekteki idol hayatım boyunca da çıkmayacağım. Bu benim size saygı biçimim ve aynı zamanda kariyerime yönelik samimi sözüm.

Bu insanlar yalanlara, spekülasyonlara ve varsayımlara göre hareket ettikleri için para ödeyecekler.

(Bu arada, bugün 1 Nisan Şakası’nı unuttum, ancak yukarıdakilerin bununla hiçbir ilgisi yok.)

– Hu Wenxuan

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu