K-Magazin

Eskiden Amigo Olan 10 K-Pop İdolü

Yürü be! 📣

Amigoluk Amerika Birleşik Devletleri’nde ortaya çıksa da, son yıllarda Güney Kore’de ve tüm dünyada ilgi görmeye başladı. İdol olarak çıkış yapmadan önce, bu kadın ve erkek K-Pop yıldızlarının hepsi ponpon kızlardı.

1. Rosé (BLACKPINK)

BLACKPINK’ten Rosé, yerel korosuna gençken katılmasının yanı sıra, memleketi Melbourne, Avustralya’da da bir amigo kızdı.

2. Yiren (EVERGLOW)

EVERGLOW’dan Yiren, bir sanat akademisine katıldığı Çin’in Zhejiang’da büyüdü. Orada bir amigo kız takımının da parçasıydı.

3. E:U (EVERGLOW)

Ve Yiren, EVERGLOW’un tek amigo kızı değildi. E: U, gençliğinde rekabetçi bir amigo takımının bir parçasıydı ve takımına ülke çapında birkaç şampiyonada katıldı.

4. Yeosang (ATEEZ)

Ününe rağmen amigoluk kesinlikle sadece kızlar için bir spor değildir. ATEEZ’den Yeosang, çıkış yapmadan önce amigo takımında bulunan birkaç erkek idolden biridir.

5. Doyeon (Weki Meki)

Ünlü Seul Sahne Sanatları Okulu’na (daha çok SOPA olarak bilinir) transfer edilmeden önce, Doyeon lise amigo takımının kaptanıydı.

6. Bomi (Apink)

K-Pop yıldızı olmaya devam eden bir diğer amigo kız kaptanı, eski becerilerini ana dansçı olarak iyi bir şekilde kullanan Apink’den Bomi’dir.

7. Yein (Lovelyz)

Birkaç yıl önce Lovelyz’den Yein, çocukken de amigo olduğunu açıkladı. Hatta bir basketbol oyuncusu olarak hala aktifken bir amigo kız olarak TV kişiliği Seo Jang Hoon ile tanıştı.

8. Tiffany (Girls’ Generation)

Girls ’Generation’dan Tiffany, amigo kızların evinde büyüyen Girls’ Generation’dan 15 yaşında Güney Kore’ye taşındı. Korea Kent Foreign School’a kaydolduğunda onların tezahürat takımına katıldı.

9. Hyejeong (AOA)

AOA’dan Hyejeong, başlangıçta çocukken çok utangaçtı. Ancak lisede amigo ve tanıtım modeli olduktan sonra bir ton güven kazandı.

10. Chanyoung (100%)

% 100’den Chanyoung, ponpon kız olmasaydı asla idol olamazdı. Gençken ünlü olma hırsını kaybetti, ancak daha sonra bir lunaparkta bir ortaokul amigoluk performansı sırasında izlendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu