Editörün SeçimiK-MagazinK-Pop

Bebe Rexha TXT İle Bir Şarkı Yapmak İstediğini Söyledi Ve Soobin Yanıt Verdi

TXT çıkış yaptığından beri Soobin, Bebe Rexha’ya ne kadar hayran olduğunu sürekli her fırsatta belirtti ve bir gün Bebe Rexha ile canlı yayında buluşmuşlardı.

Bebe Rexha’nın TXT grubu hakkında attığı son tweet sayesinde Soobin hayran olduğu sanatçıyla şarkı yapma fırsatına ulaştı.

Soobin hepinizi sevgiyle selamlıyor.

Bebe Rexha kısa bir süre önce “Sacrifice” adlı şarkısını yayınlamıştı ama Bebe Rexha’nın aklında daha güzel bir şarkı fikri var ve bu şarkı fikrinin içerisinde TXT’de var 😮

Bebe Rexha TXT üye hesabını etiketleyerek TXT ile bir şarkı yapmak istediğini yazdı ve hayranlarından tweeti yaymalarını istedi.

Bir şarkım var ve bu şarkıda TXT üyelerinin de bulunmasını istiyorum. Herkes retweet etsin.

Bebe Rexha bu tweeti Şubat ayının sonunda atmış olsa da TXT bu tweeti daha yeni gördü ve 12 Mart’ta heyecanla cevap verdi.

Tweeti büyük Bebe Rexha hayranı Soobin cevapladı. İyi haberi daha erken görmediği için özür diledi ve bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak istediğini ifade etti. Soobin ayrıca Bebe Rexha’nın son şarkısı “Sacrifice”ı ne kadar çok beğendiğini söylemeyi unutmadı ve ona içtenlikle teşekkür etti.

OHA OHA OHAAA İnanamıyorum!!!!! Bu tweeti daha yeni gördüğüm için özür dilerim. Aklındaki şarkıyı aşşşşırı merak ediyorum. Son şarkını çok beğendim. Teşekkür ederim ❤❤❤ #SOOBIN

Soobin, daha önce Bebe Rexha ile çok kez şarkı yapmak istediğini söylemişti bu hayali gerçek olacakmış gibi gözüküyor. Tıpkı Soobin gibi ben de TXT Ft. Bebe Rexha’yı aşşşşşırı merak ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu