K-Magazin

DSP Media, April’a Yönelik Suçlamalar Hakkında İkinci Bir Açıklama Yaptı

DSP Media, April üyelerinin Hyunjoo’ya zorbalık yaptığına dair söylentiler hakkında ikinci bir açıklama yaptı.

İlk açıklamada, tüm üyelerin bu durumun kurbanı olduğu iddia edildi. Bu açıklama kafalarda karışıklık bıraktığı için DSP Media ikinci bir açıklama yaptı.

Tam açıklama metni:

Jeon Somin Hakkında
Jeon Somin, 16 yaşındayken şirketimizde stajyer oldu ve uzun zamandır çok çalışıyor. Çıkış yaptıktan sonra April’in lideri olarak çok çalıştı. Herhangi bir üyeden nefret ettiği veya ona zorbalık yaptığı iddiaları yanlıştır. Somin ve Chaewon 3 yıldır birlikte stajyerlerdi ve önceden beri yakındılar, bu yüzden Chaewon’un Somin’e yaklaşmak için başka birine zorbalık yapması için bir neden yok.

Kase Konusu Hakkında
Yurtta 40-50 kadar kase var ve üyeler, diğer üyelerin yemesi için bardaklardan birine dwenjang (güveç) koymuştu. Hyunjoo onun olduğunu söyledi ve Naeun hemen özür diledi. Hyunjoo da diğer üyelerle birlikte yemek yedi.

Ayakkabı Konusu Hakkında
Şirket, toplam 12 çift olmak üzere üye başına 2 çift aynı ayakkabıdan satın aldı. Üyelerin dördü aynı ayakkabı numarasına sahipti ve bu yüzden bunlar oldu.

Yayından Önce Küfür Etme Konusu
Yayından önce her hangi bir üyeye küfür edildiği yanlıştır.

Günlük Yaşamlarında
Şirket, Hyunjoo’nun zorbalığa uğradığını iddia ettiği eğitim odasının güvenlik kameralarını kontrol etti, ancak hiçbir şey bulamadık. Bunu Hyunjoo ve annesiyle de paylaştığımızı size bildiriyoruz.

Menajer Konusu
April üyelerinin 7/24 yanlarında olan kadın menajerlerine yakın oldukları doğru. Menajerle flört konusu tam bir söylenti ve bir üyeyi diğerinden daha çok sevdiği için sessiz kalma gibi bir durum söz konusu değil.

Üyelerin Hyunjoo’nun Annesini Selamlaması
April üyeleri bunun ciddi bir durum olduğunu anladılar ve ne söyleyeceklerini bilmedikleri için onu sessizce selamladılar. Bundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma oluştu.

Şirket herhangi bir yanlış bilginin yayılmasına karşı yasal işlem başlatacaklarını doğruladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu