K-MagazinNetizen

Seventeen’den Mingyu’nun Eski Sınıf Arkadaşları Onun Zorba Olmadığını Kanıtlamaya Çalışıyor

Geçen hafta, Seventeen üyesi Mingyu da okul zorbalığı iddiasıyla suçlanmıştı. Mingyu’nun çok sayıda eski sınıf arkadaşı, Mingyu’nun bir zorba olmadığını ve suçlamaların büyük olasılıkla “uydurma” olduğunu kanıtlamak için görüşlerini paylaştı.

Kimliği bilinmeyen netizenler, Seventeen üyesini sınıf arkadaşlarından para çaldığını ve ortaokul zamanlarında Mingyu’yu “iljin” (Grup halinde hareket eden okul zorbaları) olmakla suçlamışlardı.

Ama suçlamalar paylaşıldıkları sitelerden kaldırıldı. Bunun sebebi Pletis Entertainment’ın yasal işlemleri olabilir. Suçlamalardan sonra Mingyu’yu eski sınıf arkadaşları savundu ve suçlamaları reddetti.

Mingyu’nun eski sınıf arkadaşları şunları yazdı:

1. Sınıf Arkadaşı

“Bu insanların Migyu’nun şehirde neden ünlü olduğunu tam olarak söyleyemediğini biliyor musunu? Çünkü bilmiyorlar. Evet, Mingyu bölgede gerçekten ünlüydü, yakışıklı olması ve arkadaş canlısı olmasıya biliniyordu. Burim Ortaokulu çok sıradan bir ortaokul, büyük zorba grupları ya da ciddi şekilde zorbalığa maruz kalan herhangi birisi yoktu. Dürüst olmak gerekirse, Mingyu’nun bir zorba olduğunu söyleyenler bu yalana kendileri de inanmak istiyorlar. Ama gerçekten hiç bir şey bilmiyorlar. Onun hakkında en net hatırladığım şey iyi bir koşucuydu, o kadar.”

2.Sınıf Arkadaşı

“Mingyu ile aynı okula gittim. Bir gün okul kantininde inşaat yapıyorlardı ve bu yüzden okul herkese bir adet ekmek ve bir karton süt verdi. Yemeğimi yedim ve okulda boş boş dolanıyordum ve dolanırken Mingyu’yu gördüm (onu tanımıyordum) uygulama sınıfına gideceğini söyledi ve bana ekmeğini ve sütünü verdi. Onun birisine zorbalık yaptığını hatırlamıyorum onun hakkında hatırladığım tek şey bu.”

3.Sınıf Arkadaşı

“Mingyu’yu ilkokul ve ortaokul zamanlarından tanıyorum. Facebook’u nasıl kullanacağını bilmiyordu ve ona nasıl kullanılacağını gösterdim. Tanıdığım Mingyu başkalarına sataşacak bir insan değildi. Okul zorbalık gönderilerini ilk gördüğümde gerçekten şok olmuştum. Tek hatırladığım onun futbolda ve diğer sporlarda iyi olduğu ve gerçekten arkadaş canlısı biri olduğu.”

4.Sınıf Arkadaşı

Mingyu’yu yalnızca birkaç kez gördüm ve onunla yalnızca bir kez konuştum. Onunla da arkadaş olan bazı insanlarla arkadaştım ve hiçbiri zorba değildi. Onun arkadaş grubu gerçekten arkadaş canlısı ve dışa dönüktü , ama kesinlikle zorba bir grup değil. Bir keresinde bir arkadaşımla konuşmam gerekti, bu yüzden ona arkadaşımın nerede olduğunu sordum ve sahada birkaç arkadaşıyla takıldığını söyledi. Yaklaşık 5 dakika sonra arkadaşımın yanına gidecektim ama sonra Mingyu yanıma geldi ve çok yakışıklı göründüğümü söyledi ve bana bir içki verdi. “

5.Sınıf Arkadaşı

“Mingyu bir zorba mı? İmkansız. Okul sırasında koridorda onunla hep şakalaşırdım. Hiç kimseye sataşmazdı. Belki insanlar onun arkadaş grubunun “iljin”olduğunu düşünüyorlardı çünkü hep büyük bir grup gibi dolaşıyorlardı. Ama asla böyle bir şey yapmadılar. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu