K-Magazin

Anonim netizen Soojin’in zorbalık ettiği konusunda ki iddialarını kuvvetlendirdi

İçeriği Anlayabilmeniz Adına : (A) zorbalığa uğrayan netizenin ablası. (B) Zorbalığa uğrayan netizen.

21 Şubat’ta, Cube Entertainment’ın (G) I-DLE’dan Soojin’e yöneltilen okul zorbalığı suçlamalarını reddeden resmi bir açıklama yayınlamasından bir süre sonra, iddiayı ortaya atan netizen , iddialarını sağlamlaştırmak için harekete geçti.

Bu netizen ‘A’, Wawoo Ortaokuluna (G) I-DLE’den Soojin ile aynı zamanda giden küçük kardeşleri adına konuştuklarını belirtti.

Cube Entertainment’ın resmi açıklamasını çürüten bu ikinci gönderide, “A”, “Soojin’in eski sınıf arkadaşlarından birinin ablası olduğunu öğrendik; Soojin, ayrıca geçmişte sınıf arkadaşıyla telefonda tartıştığını ve tartışmalarına kulak misafiri olan ablasının da Soojin ile konuşmak için sınıf arkadaşının telefonunu aldığını doğruladı. “dedi.

‘A’ya göre, bu telefon görüşmesi yaklaşık 9 ~ 10 yıl önce gerçekleşti. ‘A’ birisinin telefonun diğer ucunda küçük kardeşiyle yüksek sesle konuştuğunu duydu ve tartışmanın ne hakkında olduğunu duymak için devralmaya karar verdi. ‘A’, Soojin’in küçük kardeşine ortak aldıkları bir smoothie için 3,500 won (~ 3 $ USD) borçlu olduğu için kızdığını da paylaştı.

‘A’ ayrıca Soojin’in o gün telefonda kızgın olduğunu düşünüyor çünkü o sırada küçük kardeşim Soojin’den “kendisini uzaklaştırmaya çalışıyordu” diye ekledi.

Ardından ‘A’, Cube Entertainment’ın “Hayallerini gerçekleştirmek için her gün ellerinden gelenin en iyisini yapan sanatçılarımıza daha fazla zarar vermekten kaçınmanızı rica ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

“A”, “Kız kardeşimin fiziksel ve duygusal olarak travma geçirdiği çocukluğuna ne demeli? Peki, sanatçının hayali bir sivilin geçiminden daha önemli mi?” diyerek şirkete sitem etti.

Ek olarak, Soojin ile ortaokula giden ‘A’nın küçük kardeşi’ B ‘, ortaokul günlerinden bahsetti. ‘B’, aynı özel ders okuluna giderken kısa bir süre Soojin ile arkadaş olduğunu iddia etti.

Bu arada ‘A’, diğer bazı netizenlerin de Wawoo Ortaokuluna gittiklerini ve olaylara tanık olduklarını iddia ederek davasını desteklemek için öne çıktıklarına dikkat çekti..

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu