Uncategorized

Zorlu koreografilere sahip K-Pop kız grupları

K-Pop’taki kız grubu koreografileri yıllar içerisinde büyük gelişim gösterdi ve çoğu zaman erkek grupları kadar kaliteli işler çıkartmaya başladılar, hatta bazen erkek gruplarından bile daha iyi koreografiler çıkarıyorlar. Çarpıcı performansları ile sektördeki en karmaşık koreografi kompozisyonlarından bazılarına sahip grupları sizler için listeledik.

Girls’ Generation

“Nation’s Girl Group” bu unvanı durduk yere kazanmadılar. Girls ‘Generation’ın, yalnızca yeni nesil diğer kız gruplarının örnek aldığı grup değil, aynı zamanda K-Pop endüstrisinin de yükselişinin temek taşlarından biri. Girls’ Generation bu ünü sonuna kadar hak ediyor çünkü bugün bile yaptıkları koreografiler sektörde yapılan en zor koreografilerden. “Catch Me If You Can”, “You Think” gibi şarkıları için yaptıkları sahne performansları kusursuza yakın.

LOONA

LOONA grubu en zor koreografilerden bazılarına sahip ve bu karmaşıklığa rağmen, 12 üyeli grup, kusursuz bir senkronizasyona sahip. Üyelerin her birinin kendi başlarına harika dansçılar ve LOONA en iyi sahne sanatlarına sahip gruplardan biri.

ITZY

ITZY’nin bu listede olması şaşırtıcı değil çünkü 4. nesil K-Pop grupları arasında en iyi koreografiye sahip gruplardan biri. Hızlı tempolu imza sahne şovları imza hareketleri oldu, her ne kadar üyeler bu şovları rahatlıkla yapıyor gibi görünseler de K-Pop dünyasının en zorlu dans gösterilerinden bazılarını gerçekleştiriyorlar.

GFRIEND

GFRIEND sadece en zengin diskografilerden birine sahip olmakla yetinmiyor, aynı zamanda performansları inanılmaz yetenek ve çalışma gerektiriyor. Bir grubun dans tarzını mükemmelleştirmesi oldukça zor ve zaman alan bir şey, ancak GFRIEND bunu kolaylıkla başarıyor.

DREAMCATCHER

DREAMCATCHER grubu, çeşitli türlerde müzik yapıyor. Farklı türlerde müzik yapıyor olmaları onlar için sahne şovlarını zorlaştırıyor ancak bunun altından kalkabiliyorlar bu yüzden bu listede olmayı hak ediyorlar. “Scream”, “Déjà vu”, “Black or White”, “Chase Me” ve “Endless Night” gibi şarkıların en zorlu koreografilerini kolaylıkla yapıyor gibi görünüyorlar.

TWICE

Son olarak, TWICE’ın sadece zor bir koreografiye sahip olduğunu söylemek gruba haksızlık etmek olur, bu listeyi Güney Kore’nin “Ulusal Kız Grubu” ile tamamlamak doğru olacaktır. TWICE bir bütün olarak, çok karakteristik bir dans stiline sahip. Bu tür koreografilerde taklit dahi edilmesi güç dansları var.

Senin favori grubun listede mi? Fikirlerini bizimle paylaşabilirsin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu