K-LİSTE

BTS’den Jungkook’un İlham Verdiği 15 İdol

Jungkook, BTS’in dengesini elinde tutan grubun ana vokalisti ve merkezidir. Pek çok acemi karizması ve büyüleyici sesi nedeniyle rol modeli olarak Jungkook’u seçti. Pek çoğuna idol olma konusunda ilham veriyor ve idollerin kendilerini geliştirmek için birçok yetenek ve becerisini incelemeleri için onlara ders veriyor.

İşte bu acemi idollerin Jungkook hakkında söyledikleri ve Jungkook’un onlara nasıl ilham verdiği.

1. TXT’den Taehyun

Taehyun’a , ‘minisode1: Blue Hour’ geri dönüş röportajında, şarkının ritmine odaklanırken belli bir idolden ilham alınıp alınmadığı soruldu.

Soru: Bu tür yorumlarda belirli sanatçıları incelediniz mi?

Taehyun: Daha iyi anlamak için Jungkook üzerinde çalıştım. Bence gerçekten eşsiz ve rakipsiz vokalleri var. Sesi inanılmaz ve çeşitli bir yelpazeye sahip ve şarkılarını her dinlediğimde ilham alıyorum.

2. OnlyOneOf‘dan Junji

OnlyOneOf erkek grubundan Junji, BTS Jungkook’a hayranlığını dile getirdi.

Junji, rol modeli olarak Jungkook’tan bahsetti ve “Benim rol modelim BTS’den Jungkook sunbae-nim (ustam). Çeşitli ses tarzlarını ve ses tonlarını dinledim ve çeşitli sesler çıkarmak için çalıştım. Uzun süre bunun üzerine çalışmamı yaptım ama ses tonu ve vokal tarzının benim için en dokunaklı ve çekici olduğunu gördüm. O en çok saygı duyduğum sunbae-nim. “

Junji ayrıca şu soruya da böyle cevap verdi:

Soru: Hayatınızın geri kalanında dinlemek için yalnızca bir müzisyen sanatçı seçmek zorunda olsaydınız, bu kim olurdu ve neden?

Junji: BTS Jungkook’un şarkılarını kesinlikle seçerdim. Onun müziğini dinlersem huzur içinde öleceğimi düşünüyorum.

3. ENHYPEN‘dan Jungwon

ENHYPEN’den Jungwon bir röportajında Jungkook’tan bahsediyor. Jungkook sunbae-nim’in rol modelim haline gelmesinin nedeni, her şeyde iyi olması. Sahnede çok rahat. Rahat ifadelerinden ve güçlü hislerinden ilham alıyorum. “

Rahat ifadeler ve güçlü hisler için “Boy With Luv”, son konserden “ON” ve “My Time” solo performansı buna örnek verilebilir. Jungkook, sadece şarkı söylemede değil, sahne performanslarında da acemilere kendisi gibi olmaları için ilham veriyor.

4. Kang Seok Hwa – Eski Produce X 101 yarışmacısı

Yarışmacı rol modeli olarak Jungkook’u seçtiğini söyledi ve “Dans, şarkı söyleme ve eğlenmede iyi olan BTS Jungkook. Ben de bunun gibi çok yönlü bir şovmen olmak istiyorum.” dedi.

5. Wang Jyun Hao – Eski Produce X 101 yarışmacısı

Bu yarışmacı, Jungkook gibi şarkı söyleme konusunda yetenekli olmak istediğini söyledi. “Şarkı söyleme konusunda BTS Jungkook gibi yetenekli olmak istiyorum.”

6. Kim Dong Han – Eski Produce X 101 yarışmacısı

Soru: Geriye kalan tek şey ilk çıkış parçanız; ne tür bir idol olmak istiyorsun?

Kim Dong Han: “Rol modelim BTS ve aralarında jungkook sunbae’yi seviyorum. Jungkook sunbae gibi şarkı söyleme pratiği yapmak, dans ve şarkı söylemede iyi olmak için çok çalışacağım. Hedefim, erkeklerin performansımı takip etmesini sağlayan bir idol olmak. “

7. ATEEZ’den Choi JongHo

ATEEZ grubunun maknae (yaşça en küçüğü) ve ana vokalisti: “BTS’den Jungkook benim rol modelim. Tıpkı BTS’in maknaesi (en küçüğü) gibi, ama sahnede karizmatik ve olgun bir varlık sergiliyor, ATEEZ’in en küçüğü olarak sahnede karizmatik ve olgun bir varlık sergilemek istiyorum. “

8. TRCNG‘den Hayoung

Rol modelinin Jungkook olduğunu ve Jungkook’un şarkı ve dansının zaten mükemmel olmasına rağmen, düzenleme ve şarkı yazmayı öğrenerek kendisini ve becerilerini geliştirmeye etmesinin inanılmaz bir şey olduğunu söylüyor. Jungkook’tan ilham alıyor, öğrenmek ve gelişmek için kendine zaman ayırıyor.

9. N.tic‘den Dowon

Grubunun en küçüğü olan Dowon, “Rol modelim BTS Jungkook sunbae-nim. Ona Golden Maknae deniyor ve ben de onu bu açıdan örnek alıyorum. Odak kameralarını izliyor ve takip ediyorum çünkü sahneyi, jestlerini ve dansı yakalama yeteneğini seviyorum. “

10. TOO‘dan Jaeyun

Grubun lideri ve ana vokalisti Jaeyun, rol modeli olarak Jungkook’u seçti ve ona hayran olduğunu söyledi. “Bir rol model seçersem, BTS’ten Jungkook sunbaenim olurdu. Jungkook sunbaenim’e hayranım. “

11. T1419’den ON

Jungkook’un kendisinin rol modeli olduğunu açıkladı ve Jungkook’un solo şarkısı ‘Euphoria’nın bir bölümünü söyledi. “Performanslarda, vokallerde ve diğer yönlerde çok yönlü yetenekler sergiliyor. Bu açıdan çok havalı ve çekici olduğunu düşünüyorum ve benim de bir gün onun gibi olabileceğimi umuyorum.”

12. Okada Reo – Produce 101 Japonya Sezon 2 Yarışmacısı

“Hayranlık duyduğum grup BTS. Özellikle Jungkook’u seviyorum. Dansından ve vokalinden bahsetmiyorum bile, karmaşık şeyleri zorlanmadan yapabilir. Bunu görünce idol olmak istediğimi düşündüm.”

Jungkook ona bir idol olması için ilham verdi. Bir başka yarışmacı olan Sano Yudai, “Ondan çok hoşlanıyorum ve onu taklit ediyorum” dedi. Jungkook’un rol modeli olduğunu söyleyen diğer 2 yarışmacı Matsuda Jin ve Hiramoto Ke.

13. Japon Grubu Super★Dragon‘dan Hyoma

Hyoma, rol modeli olarak Jungkook’tan bahsetti ve Jungkook’un şarkı söylemede ve dans etmede gerçekten harika olduğunu söyledi. Kendisine gerçekten hayran olduğunu ve saygı duyduğunu da ekledi.

Şu anki hedefim aynı anda hem şarkı söyleyip hem de dans edebilen bir sanatçı olmak. Hedefe ulaşma sürecinde, çok iyi dans edip şarkı söyleyebildiği için gerçekten hayran olduğum bir kişi var. O kişi de Jungkook. O benim gerçekten hayran olduğum rol modelim. O bu seviyedeki diğer sanatçıların da saygı duyduğu bir sanatçıdır. Ona gerçekten saygı duyuyorum. “

14. KINGDOM üyeleri

Acemi erkek grubu KINGDOM’ın ana dansçısı Arthur, bir Jungkook hayranı. KINGDOM’dan Chiwoo, koreografi ders kitabı için Jungkook’a hayranlık duyuyor.

“KINGDOM” dan Jahan, rol modellerinden biri olarak Jungkook’u seçti. Jahan, “Jungkook sunbae-nim’in ‘basit olma’ cazibesine sahip olması nedeniyle çok çekici olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ‘basit olma’ niteliğini de takip ediyorum, bu yüzden onu rol modelim olarak görüyorum.” Dedi.

15. “24K” grubundan Youngwoong

Youngwoong’a idol olmak konusunda ona kimin ilham verdiği sorulunca şöyle dedi:

“BTS’ten Jungkook sunbae-nim’i seviyorum. O benim rol modelim ve bana ilham verdi”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu