K-LİSTE

Lee Hyori’nin Dünya Rekoru Sahibi Olduğunu Biliyor Muydunuz? İşte Beklenmedik Dünya Rekorları Kıran 5 Koreli Ünlü

Liste başı müzikleri ve Youtube görünümleriyle her geçen gün yeni bir tarih oluşturan gruplarla, K-Pop endüstrisinde dünya rekorlarını kırmak olağandır. Ancak, müzik dışındaki alanlarda dünya rekorları kıran bazı idollerin olduğunu ve bu alanların en hafif tabirle oldukça tuhaf olduğunu biliyor muydunuz?

Kwanghee

Muhtemelen bunu hiç beklemiyordunuz, ancak Kwanghee aslında en çok kıyafet giyerek dünya rekorunu kırdı. Kırılmadan önceki rekor 247’ydi ve Kwanghee 4 saat boyunca 252 kat giysi giyerek rekoru kırdı.

Lee Hyori

Lee Hyori’nin solo bir sanatçı olarak çığır açan başarısı, yalnızca Koreli izleyicilerin kalbini değil, aynı zamanda neredeyse tüm gazetelerin ön sayfasını da fethetti. Bir gazetenin ön sayfasında en çok kez yer alarak dünya rekorunu kırdı. Hyori, hit şarkısı “10 Minutes “ı çıkardıktan sonra toplam 891 kez göründü ve her çıktığında; gazete satışları % 10 arttı.

Kang Ho Dong

Herkesin en sevdiği “Knowing bro” Kang Ho Dong sadece Kore’nin en iyi geleneksel güreşçilerinden biri değil, aynı zamanda belirli bir süre içinde en fazla sayıda tokalaşma rekorunun sahibi. 6 saat 43 dakikada 28.000 kişiyle el sıkıştı ve bir önceki dünya rekorunu kırdı. Sonunda, rekor kıran tokalaşmalar için kullandığı sağ eli şişti ve sol elinin iki katı büyüklüğündeydi.

Han Young

Belki de kırılacak en gurur verici dünya rekorlarından biri olan kadın göstericiler arasında en uzun bacaklara sahip olma rekorunu Han Young elinde tutuyor. Bacakları, 179 cm’lik yüksekliğinin 112 cm’sini oluşturuyor ve ona ayrı bir güzellik katıyor.

Shinhwa

Shinhwa efsanevi bir Koreli erkek grubudur ve grup uzun süredir birlikte. Bu nedenle, Shinhwa herhangi bir dağılma olmadan en uzun süre (21 yıl ve devam ediyor) süren bir erkek grubu olduğu için Guinness Rekorlar Kitabı’nda listelenmiştir. Gerçekten, Shinhwa bir başarı hikayesinin tanımıdır ve grubun hayranları birlikte ilerlemeye yönelik çabalarını gerçekten takdir ediyor. Grubun bir üyesi olan Junjin, bu başarının arkasındaki asıl sebebin birbirlerine olan inançları olduğunu söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu