K-Magazin

K-Drama Şirketleri BTS’den V’yi Seçmek İstiyor, Ama Parasını Karşılayabilirler mi?

Bu “çaylak oyuncu” ucuza gelmiyor.

BTS’den V, yakın zamanda oyunculuğuna geri dönmeyi planlamıyor, ancak birçok prodüksiyon şirketi onun geri dönüşünü umuyor.

V, 2016’da ilk oyunculuk deneyimini tarihi K-Drama Hwarang: The Poet Warrior Youth ile yaptı. Parlak ve sıcak bir kişiliğe sahip genç bir savaşçı olan Suk Han Sung rolünü oynadı. Bugüne kadar, Hwarang: The Poet Warrior Youth, V’nin ilk ve tek K-Dramasıdır.

V, oyuncu olarak çıkış yapalı beş yıl oldu, ancak yakın tarihli bir Star News raporuna göre, V çok sayıda K-Drama prodüksiyon şirketinden aşk çağrıları alıyor. Görünme ücretinin yaklaşık 200 milyon KRW (yaklaşık 177.000 USD) olduğu bildiriliyor.

Bu, K-Drama’nın en çok talep gören kıdemli oyuncularından Kim Soo Hyun’a bölüm başına ödenen paranın neredeyse yarısı. Kim Soo Hyun, Kimchi Cheese Smile’da yardımcı karakter olarak 2007’de ilk oyunculuk çıkışını yaptı. Sektörde 14 yılın ardından, ücretinin yaklaşık 500 milyon KRW (yaklaşık 441.000 USD) olduğu bildirildi.

V hala çaylak bir aktör, ancak yeteneği ve astronomik yıldız gücünün, tekrar oyunculuk yapmayı seçmesi durumunda yüksek izleyici kitlesi getireceği garanti. Şimdilik, Big Hit Entertainment’ın (HYBE’nin) BTS’nin solo çabaları konusundaki tutumu değişmedi; “Herhangi bir bireysel faaliyet olmayacak.” Rapora göre, K-Drama görüşmelerinin bir dereceye kadar ilerlediği, ancak “takım programları nedeniyle hiçbir zaman ilerlemediği” “birçok örnek” vardı.

Geçmişte V, bir kötü adam oynamakla ilgileneceğini söylemişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu