K-MagazinK-Pop

‘Produce X 101’den Tony Yu Üzerine Bir Güncelleme

X1’in erken bir dağılma ile gelişme şansı hiçbir zaman gerçekten elde edilememiş olsa da, ‘Produce X 101’de olan birçok stajyer kendi çabalarında veya diğer alanlarda başarıya ulaştı. Yirminci sırada yer alan ve son aşamaya gelen Hongyi Entertainment’tan Tony Yu’yu hatırlıyor musunuz? İşte iki yıl sonraki faaliyetleri hakkında bir güncelleme!

Tony Yu şu anda Çinli idol hayatta kalma programına katılıyor, Youth with You 3. Bu şovun önceki mentorları arasında EXO’dan Lay, GOT7’den Jackson, WJSN’den Cheng Xiao, PRISTIN’den Kyulkyung ve SEVENTEEN’den THE8 bulunuyor. Özellikle bu sezon, Blackpink’ten Lisa şovdaki bir dans danışmanı olduğu için çok ilgi gördü.

Kesinlikle onun gerçekleştirdiği ilk sıralama performansı, uzun bir yoldan geldi Exo yönettiği “Growl” ve James Arthur “Say You Will not Let Go!”

Oylamanın ilk haftası haricinde, Tony tutarlı bir şekilde birinci sırada yer alıyor ve son dizilişin merkez konumunda çıkış yapması bekleniyor. Bu şaşırtıcı çünkü o Tema Şarkısının merkezi değildi ve tarihsel olarak Seninle Gençlik’te Tema Şarkısı Merkezi her zaman ilk grubun son merkezi olmuştur. Hayranlar, ikinci sırada, Tema Şarkı Merkezi olan Luo Yizhou ile stajyer ile dostane rekabeti heyecanla izliyorlar.

İkisi ilk savaş performansında NCT’nin “Hero: Kick It” i sahnede boy ölçüşürken oynadılar. O sırada Tony’nin bacağı yaralanmış olsa da, acısını hiç göstermeden sahneyi tamamlayabildi!

Gösterideki kursiyerlerin çoğu onaylanmış EXO-L’ler. Tony’nin Youth with You’da icra ettiği bir diğer K-pop şarkısı EXO-M’nin “History” adlı grubu, yüksek kaliteli performansıyla mentorlardan büyük övgü aldı.

Yüksek popülaritesine rağmen, Tony’nin şovdaki yolculuğu her zaman sorunsuz olmadı. Yeteneklerinin yüksek rütbesine uymadığına inanan ve ekran süresi nedeniyle onu şovun yapımcılarının dahili favorisi olarak nitelendiren netizenlerden çok eleştiri aldı. Mentor Lisa ayrıca ona birinci olmanın yükünü ve tahtına layık olduğunu halka nasıl göstermesi gerektiğini hatırlattı.

Lisa’nın eleştirisi Tony’yi dersten sonra ağlatsa da, onun iyi niyetli olduğunu fark etti ve onun için en iyisini diledi. Gösterinin başlangıcından beri her zaman en sevdiği stajyerlerden biri olmuştu çünkü onu Produce X 101’de izliyordu.

Youth with You 3’teki eğlenceli “Monday to Sunday” ı gerçekleştirdiği Produce X 101’deki Concept Battle ile karşılaştırıldığında Tony, bir hip-hop şarkısı olan “Way Up” ı seslendirdi. Görünüşe göre tarzı iki yılda çok değişti!

Oylama 8 Mayıs’ta sona eriyor, ancak iQiyi’nin web sitesinde Tony’ye uluslararası bir hayran olarak oy verebilir ve bu sefer çıkış yapmasına yardımcı olabilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu